Regndråber og andre indtryk

perler-pa-en-snor.jpg

Nu har jeg så været lidt rundt på nettet. Faktisk er tiden IGEN rendt fra mig. Jeg skulle “bare lige” kigge mails og skrive et indlæg, og nu er det frokosttid! Sig mig er det kun mig, det her sker for??? Alt for længe har jeg siddet her igen. 😮

Jeg har skrevet om en nyhed jeg læste om i forrige indlæg, fordi det bragte en masse tanker omkring det. En anden nyhed, vagte min interesse kun p.g.a. overskriften, og da jeg så så, hvad det handlede om, må jeg nok sige, at jeg synes, igen at det var en af de her sensationslystne misvisnede overskifter. Ingen tvivl om, at manden er kriminel, men gangster??? Det er interessant for mig derhen, at jeg faktisk “plejede lidt omgang” med manden i mine unge dage. Kun perifert, men han var kæreste med en dengang veninde, og har da været i mit hjem og omvendt. Så det er da sådan lidt underligt.

Nok om det, jeg synes bare, at det er misvisende at kalde ham en gangster.

dahlia-med-regn01.jpg

Nu vi er ved det kriminelle, så var Anita inde på det også, med sin quiz her til morgen. Rigtig interessant. Prøv engang.

Jeg fortalte om min facination af blomsterknopper igår, og idag kunne jeg ikke rigtig “humme mig” til at forestille mig, hvad jeg skulle fotografere her til morgen. Indtil jeg kom i tanke om, at jeg jo sidst, det regnede, havde samme “problem” og se det kom der jo et pletskud ud af. Så jeg gik da lige på altanen igen. Måske man var heldig? Det synes jeg, skriv hvad du synes. Og min frygt for at kameraet fejler noget er vist ubegrundet 😉

nelliken-med-regn.jpg

Liselotte har besøgt sin veninde Susanne i sommerhus. Susannes butik ligger iøvrigt lige rundt hjørnet fra, hvor jeg bor og vi har gået i skole sammen. Hun gik en klasse over mig, eller var det 2? 😉 Måske jeg også kender hendes mand – altså Liselottes, men det kræver nok et visuelt gensyn, for det er godt nok mange år siden 😀 Som Liselotte skriver, verden er lille, og det er da egentlig meget hyggeligt nu hvor globalisering og andre fine gloser flyver gennem æteren.

Et sidste indtryk på min tur rundt, var den her video. Det er godt nok utroligt, prøv at kigge engang – jeg ville ikke kunne uden bind for øjnene.:o De er iøvrigt moderne igen, og jeg gav nevøen en til Jul.

Jeg har ikke fået morgenmad, jeg har ikke været i bad,og intet bedrevet udover at sidde her, så det kunne være, jeg skulle komme i omdrejninger og gøre begge dele – bortset fra, at nu bliver det frokost. Ingen planer udover at gøre lidt rent, hvis jeg gider, og ellers hygge mig.

Fik lige smidt en mail til et netbekendtskab her til morgen. Vi har haft mange hyggelige sludre, og var egentlig kommet ganske tæt på hinanden, men vi var begge lidt sårbare, og jeg tror, vi uforvarent kom til at “træde hinanden over tæerne”. Nu er jeg altså sådan indrettet, at jeg hader uvenskab, så nu har jeg rakt hånden ud til forsoning, så må vi se, så har jeg prøvet.

4 thoughts on “Regndråber og andre indtryk

  1. :d TUSIND TAK alle 3 for jeres søde kommentarer. Ja, jeg er også selv ret vild med det øverste foto. Som Dorte siger, ligner det diamanter på række 🙂 Det er da godt, man hele tiden bliver bedre, og det er nemlig sjovt.

    Claus – Engang imellem, må man godt tage en tur for sig selv og slappe lidt af og lege lidt med sådan noget – også selvom man har en NUSER Sabrina 😉 Men derfor skal tiden jo være der under alle omstændigheder, og det kan jeg godt se, måske kan være svært med lange arbejdsdage.

    Igen tak for I skrev, det er dejligt med lidt feed-back:)>-

  2. Jeg må sige du er ved at blive ret habil til det der med digital makrofotograferingen – efter dine små begynder vanskeligheder. Det er nogle dejlige foto du får lavet – hvor jeg også gerne ville have tid til at lege med sådan noget – men sådan er der så meget.

Der er lukket for kommentarer.