Vores hovedbibliotek

bibiliotek02.jpg

statuer-foran-bibliotek.jpg

biblioteket01.jpg

Idag skulle jeg handle, for jeg får min søde veninde på besøg imorgen. Så alt skulle jo gøres. Først troede jeg, at jeg ville i Netto på Strandevejen, men jeg ombestemte mig, og køre til en længere væk. Hvorfor? Fordi den her butik, bare er den værste butik i miles omkreds. Varerne er der ikke, personalet elendigt – og det helt bortset fra at man skal være heldig, hvis man overhovedet kan komme frem til varerne, så mange kasser og ting, står der allevegne. Så jeg vendte om, og kørte til en anden Netto.

Inden jeg gjorde det, var jeg lige forbi vores hovedbibliotek. Ikke for at låne bøger, men fordi det er her, udstillingen om syersken er. Hun får et afsnit for sig selv, men jeg synes lige, I skulle se selve biblioteket. Det sorte “dimser” på billedet i midten, skal nok forestille kunst – jeg kan ikke få øje på det, men i mellemtiden fungerer de, som det ses, fint som cykelstativer 😉

3 thoughts on “Vores hovedbibliotek

  1. Jeg bliver altid mindet om en af de græske øer når jeg ser helt hvide kantede bygninger, som jeres hovedbibliotek:)

    Jeg kører også gerne lidt længere for at komme i en af de gode nettoer, for de findes jo faktisk. En af de lavprisbutikker jeg altid har fået rigtig god service i er Rema 1000, uanset hvilken jeg har besøgt, og det er nu altså dejligt.

    Og må du så ha nogle rigtig dejlige venindedage:)

  2. Der er meget forskel på hvilken Netto man kommer i – kender det godt 🙂
    Håber du fik købt noget godt til veninde besøget…

Der er lukket for kommentarer.