Mousakka med salater til

peber-og-loeg-svitser.jpg
Peber, hvidløg og løg svitser

aubergine-og-squash.jpg
Aubergine og squash

aubergine-med-salt.jpg
Aubegine med salt

koed-er-kommet-i.jpg
Kødet er kommet i

stegte-auberginer.jpg
Stegte auberginer

tomatpure.jpg

tomatsauce-tager-form.jpg
Tomatsauce tager form

lige-klar-paa-naer-sovsen.jpg
Lige før ovnen

lige-klar-close.jpg
Klar til oven tæt på

lige-foer-ovnen.jpg
Færdig Mousakka på bordet

salat.jpg
Salaten

tomatsalat.jpg
Tomatsalaten

Det var en god aften, med masser af mad – alt for meget 😉 og masser af snak. Det var rigtig hyggeligt. Håber vi kan gøre det igen snart. Sådan en tøseaften er bare det bedste – Tak for en dejlig aften Helle!

Jeg har før bragt opskriften på Mousakken, og den er den samme, bortset fra, at jeg har tilføjet peberfrugt, sammen med løg og hvidløg – kartoffelsalaten, har vi lige været inde på (derfor intet foto), og tomatsalat og salat, har jeg så meget tiltro til jer, at I kan finde ud af – hvis ikke, så spør’! Jeg er træt nu, meget træt. Jeg forestillede mig, at jeg skulle have nået og hvile mig inden Helle kom. Not!!! Jeg nåede lige akkurat og svinge støvsugeren, og komme i bad – hvor hulen bliver tiden af!!! Men det gik godt, men det slår mig da lige, at vi glemte alt om dessert….. vi snakkede nok for meget, men kaffe fik vi da. Glemsom er hun også, men om vi kunne have klemt mere ned, ved jeg ikke!

Nu må I altså sove godt, for nu vil jeg ind og bare sidde. Iøvrigt fik jeg en sjov opringning fra min kusine her til aften. Hyggeligt. Selvfølgelig skulle hun ringe, mens jeg havde besøg. Men vi snakkes måske imorgen igen. Håber I har haft en god aften derude.

3 thoughts on “Mousakka med salater til

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Gaver og Marianne

Der er lukket for kommentarer.