Frynser på futterne


der-kloes.jpg
De to store heste, kunne godt lide at klø hinanden

frynser-pa-futterne.jpg
Her er frynserne, der tales om. Frisere har nemlig frynser på futterne

flotte-frisere02.jpg
Jan sad og nød solen og sine to heste, da jeg kom om hjørnet

flotte-frisere01.jpg
De var begge dejlige, men ham til højre var mere ædel i sit udtryk, som det også ses her

Som nævnt før, så var det en meget deprimerende tur rundt på Travbanen. Det store lyspunkt på dagen, var mødet med Jan og hans to dejlige Frisere. To store vallaker, meget venlige og helt sikkert elsket af deres ejer. Det var skønt og se. Vi vik en lang snak, og “drengene” fik gulerødder, selvfølgelig utilfredse med, at alle ikke skulle spises på een gang. Jeg blev vasket, det synes den ene af dem nu, jeg trængte til, og jeg protesterede selvfølgelig ikke. Iøvrigt passede jeg på med hvor jeg stod, så hestene ikke ved en fejl, skulle træde mig over tæerne. Jeg havde sandaler på! Jeg behøver ikke sige, at heste og sandaler ikke er nogen god ide, og slet ikke når de er af den størrelse og vejer 700 kg hver! Den ene var iøvrigt kommet til at træde på Jans lilletå, og det led han noget med.

Jan Kaltoft, kører ture både i og udenfor Dyrehaven, og har en stor vogn til større selskaber også. Prisen afhænger af længden på turen, men skulle du have den slags lyster kan du kontakte ham selv (21705659/45871058), og aftale noget. Jeg skal lige sige, at reklamen ikke er en han har bedt om, men en jeg giver, fordi det var sådan nogen velpassede og dejlige heste og Jan var en flink fyr. Så vil jeg gerne reklamere og jeg har tænkt at tage familien med på en tur. Og derfor bad jeg om hans numre, og jeg deler nu med jer.

Det bliver ikke sidste gang jeg smutter ned og ser, om han er der med sine søde heste, omend det er noget helt andet end fuldblod, så er de rigtig søde 🙂 Imorgen tager jeg ned til “mine” heste, for første gang i 14 dage, ja faktisk 3 uger når det at blive!:o

3 thoughts on “Frynser på futterne

 1. 🙂 Hej Sylvia, Velkommen hid! Jeg skal svare dig lidt mere uddybende senere omkring hestene/Friserne, for jeg er på vej ud af døren. Og jeg skal også besøge din blog. Foreløbig ønsker jeg dig lige god weekend, og så vender jeg tilbage.

  Marianne – Ja, jeg elsker hestene, og har altid gjort det. Og det bliver der som du selv er inde på, aldrig lavet om på 🙂 Du kan roligt være misundelig, for det ér en skøn ting, at have dyr i sit liv, både heste og andre.

 2. Hei Deborah.
  Jeg kom via Liselotte, for hos henne leste jeg ditt innlegg, og der stod det noe om hest! Jeg ilte hit!!!
  Disse Friserne er bare helt nydelige, men er det ikke noen viljesterke dyr? Jeg og datteren rir, og hun synes Frisere er bare helt nydelige, min lille pige på 9 år!!!! Mitt tantebarn har nettopp kjøpt seg Islandshest, som vi skal beskue i morgen.
  Din Moussaka med salat så bare helt henrivende god ut, takk for fristelserne!! Kom gjerne innom min blogg!;)

 3. Din betagelse af heste er helt uovertruffen. Selv er jeg ikke den store dyre-elsker. Jeg misundte altid “heste-pigerne” i klassen – de havde noget af være fælles om. Jeg prøvede at ride een gang – det var rigeligt for mig… Trist med travbanen – det er altid trist når en epoke for lov at dø hen eller forfalde. Skøn skildring du fik lavet. Kan gå hen og blive et vigtigt historisk dokument, hvis ikke nogen “kloge” hoveder får beskrevet vores historie i tide.
  En god dag til Deborah

Der er lukket for kommentarer.