Gabende tomt

knage-b200.jpg sulky-paa-vaeg-b200.jpg

daekner-paa-knager-b200.jpg grimer-uden-makker-b200.jpg

en-smuk-gammel-doer.jpg
En af de mange smukke gamle døre

Jeg var træt idag. Dødtræt. Jeg var træt inden jeg overhovedet havde lavet noget. Sådan får jeg det, hvis jeg laver for meget. Var igang med madlavning m.m. hele dagen og så gæster igår aftes. Det er næsten for meget for mig. Resultatet var, at jeg måtte lægge mig, og få en lur i eftermiddags. Det gjorde godt, men træt var jeg stadig. Synes også vejret var så godt, at der skulle ske bare lidt. Så jeg gjorde, hvad jeg lige kunne overskue, i erkendelse af, at så kom jeg da lidt ud, og gjorde bare lidt. Så cyklen og jeg drog mod Travbanen.

Nu skulle jeg jo have været derover, og fotografere, så nu ville jeg over og se, om der ikke kunne blive lidt stemningsbilleder ud af det. Og selvom jeg egentlig ikke synes, det var så meget, så ender det jo alligevel med, at jeg kommer hjem med en rigtig pæn stak. Bortset fra, at det er nogen okay fotos, så var det en deprimerende tur. Der er fuldstændig udødt derovre. Jeg ved ikke, hvor mange heste der er plads til derover ihvertfald et par hundrede vil jeg tro. Jeg fandt 4 travere og 5 køreheste, (kaperheste) der intet havde med banen at gøre iøvrigt. Ellers var der gabende tomt – fuldstændig tomt!!!

transport-b200.jpg team-steen-juul-b200.jpg

skimmel-koerhest-b200.jpgDer var ikke en travhest i nogen af staldene – de 4 jeg fandt stod på en langside – i stegende sol iøvrigt, men i de ellers udemærkede stalde var der ikke en eneste hest. På løbsdage er der formentlig anderledes, men der var rigtig mange ubrugte stalde og bokse, og det var det, der prægede det – gabende tomhed – alt var forladt. I gamle dage ville området summe af liv – måske ikke på sådan en helt almindelig dag på det tidspunkt, men der ville være liv, hestepiger, karle, m.m. Der var ingen! Den eneste jeg så, var Jan med de smukke frisere (de får et indlæg for sig selv), og de var da et lyspunkt. Men hvor er det synd, at så dejligt et område, ligger tomt hen. Hvis jeg skal tage efter Travbanens befolkningstal (læs:heste), så går det sgu skidt da, rigtig skidt. Og selvom jeg overhovedet ikke er til Trav, så synes jeg, det er rigtig synd. Men her er lidt stemninger derovre fra.

stemning-helt-oppe-ved-bane.jpg
Steming helt oppe ved banen

travbanen01.jpg

Klik nedenfor for at se flere fotos!

flemming-hansen.jpg

spor-i-gruset.jpg
Et af de få spor, der indikerede, at der rent faktisk færdes heste her – et spor i gruset

indefra-og-ud-mod-banen.jpg

grimme-vinduer-og-doere.jpg
Helt oppe ved banen, havde man udskiftet vinduer og døre i de smukke bygninger – oh rædsel!

alexs-stald.jpg
Et kig ind i Axel Jacobsens Stald. Også her var gabende tomt

travbanen04.jpg

de-tre-koereheste.jpg
Der var heste – køreheste – her er tre, der gerne ville snakke

vin-og-et-gammelt-smukt-vin.jpg
Bygningerne er utroligt smukke, og her er et gammel vindue omringet af vin

sulkyer-i-ensom-majestaet.jpg
Sulkyerne i ensom majestæt

travbanen03.jpg

travbanen02.jpg

den-smukke-gamle-tribune.jpg
Den smukke gamle tribune. Lige ved siden af, er der bygget et monster af en tribune, og køn er den ved Gud ikke

der-spilles-golf.jpg
Noget bruges banen til – der spilles golf!! Th. bag dem ses den gamle indgang

indefra-og-ud-mod-banen.jpg
Et kig ud indefra stalden helt oppe ved banen

den-brune-koerehest.jpg
Ham her var sød – jeg blev helt glad da jeg så hans fjæs

1 thought on “Gabende tomt

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Bedstemorbilen - Morris Minor 1000

Der er lukket for kommentarer.