Michaels Thomas

thomas-helmig-fra-michael.jpg
Billedet er brugt med tilladelse fra Michael og må ikke kopieres

Ja når man skriver sådan kan det næsten kun være een Thomas – nemlig Helmig, og det er det. Jeg lunter oftest forbi Michael’s Blog om morgenen på min lille “runde”. Imorges havde han de seneste fotos klar fra sine eventyr som fotograf, og se lige engang, hvad han kom op med. Dette er kun et af mange fotos, der er helt fantastiske – så gør dig selv en tjeneste, og kig forbi og se resten. Jeg synes, det er rigtig godt, og som smagsprøve, fik jeg lov at låne Thomas til jer – enjoy. Og tak til Michael for lån!! 🙂

0

3 thoughts on “Michaels Thomas

  1. Pingback: Billedspredning » M-ALO’s Monologer : Om alt og intet, og hvad derimellem hører!

  2. 🙂 Iduna, det har jeg da, og det er her:

    https://deborah.dk/?feed=atom

    Jeg troede det kom automatisk oppe i din browser. Det er blevet væk for mig forneden – må hellere få “overkomandoen” til at hjæpe med at få det tilbage – sorry! Men her der det ihvertfald! Og iøvrigt rigtig velkommen til – dejligt at høre fra nye “ansigter” 😉

  3. Dejligt billed 🙂

    Og noget helt andet… har du ikke et RSS-feed…? Så er det lettere at holde øje med din side :d

Der er lukket for kommentarer.