Min ekstra – igen


Ganske som Ella, elsker jeg blomster :x, og kan også blive VILDT fristet, når jeg ser godt blomstertilbud. Til gengæld har jeg jeg jo altså kun altanerne at gøre godt med, så jeg kan ikke “flippe ud” i samme omfang, som hun gør 😉 Men den her kunne jeg ikke stå for. Min far (han har vist samme problem), faldt for den og måtte eje, og senere måtte jeg altså også eje – godt jeg nåede det, det var den sidste #:-s. Nu står den omplantet på altanen, sammen med de andre. Nu er der heller ikke plads til flere. For dem der ikke kan se det, så er det en Tulipan (zonale) Pelargonie, og den kom med “brugsforvirring”. Vil du læse mere om Perlargonieum, så kan du gøre det hos Dansk Pelargonie Selskab.

klump-af-knopper.jpg

knop-og-hoved.jpg

flere-knopper.jpg

close.jpg

brugsforvirring.jpg

omplantet-pa-altanen.jpg

i-morgensolen.jpg

2 thoughts on “Min ekstra – igen

  1. De er i hvert fald smukke 😡
    Jeg har heller ikke plads til så mange som Ella har… desværre.

Der er lukket for kommentarer.