Ugyldig licens

Jeg er simpelthen SÃ… forarget. Ikke nok med, at de opkræver licensen ulovligt, de vil heller ikke betale tilbage, hvad de uretmæssigt har kradset ind 😮 Sig mig lige, hvor er vi henne. Prøv lige at se, hvordan vi andre bliver hængt ud, og gjort ved, er vi to dage for sent med at betale noget som helst [-x. Det er simpelthen uhørt. Tjek lige, om du måske betaler, uden at behøve det. For så er det da om at få stoppet det, når man ikke engang kan regne med, at få sine penge tilbage >:p.

6 thoughts on “Ugyldig licens

  1. Holme – Tak, nu er jeg up-to-date og wow, det kan jeg godt forstå, du har gjort. Jeg vil læser mere, henad vejen 🙂 Tak for linkene – du var røget til bedømmelse i maskinhuset grundet dem, så derfor har jeg først opdaget din kommentar her til morgen! God søndag!

  2. Selvtak – det lyder spændende! Det håber jeg, du vil blogge lidt om – altså flytningen til Tjekkiet, og hvorfor du/I har valgt det m.m. 🙂

  3. Tak 🙂
    Præcis. Ikke ét ord andet end en automatisk kommentar om at de ville vende tilbage inden for en uge :-w

    Flytter til Tjekkiet sammen med kæresten, og så er der jo ingen grund til at betale licens!

  4. For en månedes tid siden skrev jeg til dem for at afmelde licensen i forbindelse med flytning til udlandet. Tror du jeg har hørt noget fra dem???

Der er lukket for kommentarer.