For meget aktivitet

garbo.jpg

Jeg er på vej i min seng nu. I skal have filmanmeldelse og meget mere, men det må vente. Jeg er for træt. Synes I skulle have de sjove “on location-fotos” fra idag med. Men jeg kan sige så meget, at filmen var god, og vi hyggede os, og holdt os begge vågne – Dorte var også træt. Jeg fik jo aldrig nogen lur i eftermiddag, og nu er jeg godt brugt og skal sove.

Imorgen tidligt ved 8-tiden går det ned på banen igen, og så direkte hjem i bad og skifte, og så til grillparty og Jyllandsløb, som jeg glæder mig meget til. Jeg er sikkert smadret imorgen, når jeg kommer hjem, så hvor meget jeg orker der, vides ikke. Til gengæld har jeg hele søndagen til at gøre lige hvad der falder for – og der plejer “dyret” gerne at være indregnet.

“Garbo” er ikke tilfreds heller, når jeg har for meget udenbys aktivitet, og synes faktisk det er mest hyggeligt, hvis jeg er her hele tiden. Så jeg må forberede mig på “belejring søndag” og det gør jeg hjertens gerne.

Foreløbig vil jeg ønske jer en god lørdag! 🙂