On location – Flammen og Citronen

På vej til stalden imorges undrede jeg mig. En af de veje, jeg normalt kører ad, var totalt blokeret af de underligste kørertøjer, automobiltransporter, gamle biler, lastbiler, busser og hvad ved jeg. Så “faldt ti-øren”, det var et filmset, der var på besøg. De var ved morgenmaden og hilste pænt på mig, da jeg drønede forbi. Jeg havde travlt, så jeg havde ikke tid til at stoppe der, men jeg forventede, at de ville være der, når jeg kom tilbage. Ganske rigtig, det var de, og jeg fik fine fotos af dem i deres meget naturtro uniformer. Godt det kun var film, for ellers ville man godt kunne have troet, at vi var blevet besat igen – filmen kommer til at hedde “Flammen og Citronen” og hvorfor lige det, kan du læse om her.


De her to stillede selv op til fotografering. Og jeg tog selvfølgelig imod tilbuddet!

18 thoughts on “On location – Flammen og Citronen

 1. Billerne af Birkegården, må jo være ren fiktion. Jeg ved kun, hvordan et gammeelt engelsk herresædde kan se ud. Her er byggestilen næsten tilsvarende, men jeg har aldrig set så stort et bindingsværkshus i Danmark.

  • Hej Birgit

   Nej Birkegården har eksisteret, hvilket du kan se her. Men den eksissterer ikke længere desværre. Det var ejet af Flammen’s forældre.

 2. Pingback: Endnu en perle | deborah.dk

 3. Pingback: Deborah's food and something

 4. Hej

  Jeg har ledt og ledt efter hvor scenerne med Hotel Birkegaarden er optaget, men kan ikke finde det.

  Er der nogen der kan hjælpe mig?

 5. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » On location - Vølvens Forbandelse og en filmstjerne

 6. Marcel Christensen – Jeg synes også, det er en fantastisk film, som rørte mig meget.

  Med hensyn til Hotel Birkegaarden, så tror jeg, det er en ejendom i Asserbo, for jeg synes, jeg kan huske den, fra barndomsferier deroppe. Men hvad det er, det ved jeg altså ikke. Og jeg har nu ledt både på nettet og på filmens hjemmeside, uden at finde noget brugbart. Så skal du måske skrive til filmens instruktør el. noget, og spørge.

 7. Hej

  Super film.

  Hotel Birkegaarden i filmen, hvor ligger det i virkeligheden? Og hvad er det?

  Mvh. Marcel Christensen

 8. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Flammen og Citronen (2008)

 9. Pia – Det var da også sjovt at se. Har aldrig set sådan noget før, og det var jo smart, når jeg kom lige forbi. Godt jeg altid har kameraet med… 🙂

 10. Pingback: Flammen og Citronen

 11. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Flammen og Citronen premiere 28. marts

 12. Hej Hanne

  Jeg var også fristet til at blive stående og følge “slagets gang”, men jeg var simpelthen for træt, beskidt og sulten, efter en hel morgen i stalden, så derfor “kun” disse. Men det var da lidt sjovt. De har stadig en bil derovre, så om den bare skal hentes, eller de kommer igen…:-\

 13. Jeg kunne godt tænke mig at være en lille flue der!;;)

  Det må være SÃ… spændende, at følge hvordan en film bliver til fra start til slut!8-|

Der er lukket for kommentarer.