Jyllandsløb på Travbanen

traver-der-traener.jpg

pit-stop-cafe-skilt.jpg

pitt-stop-cafe-indenfor.jpg

grillen.jpg

buffet.jpg

Efter jeg havde været i stalden, var det tid til et bad, og klæde om, og over på Travbanen og se Jyllandsløb på storskærme, og spise grillmad. En rigtig hyggelig idé som mange havde fulgt op. Det irriterende er, at Dantoto, er en spillekanal og ikke en hestekanal egentlig. Den varetager mere spillernes interesser, end den varetager os hesteinteresserede. At man kunne gøre begge dele falder åbenbart svært. Galopfolk er som hovedregel ikke særlig interesserede i Trav, og når man ser Dantoto, skal man plages med, Guderne skal vide, hvilke trælse travløb indimellem Galopløbene, og som regel når der er travløb sideløbende, så bliver galoppen som regel taberen i det spil.

Hvis I ikke har hørt det før derinde, så er vi ret så trætte af det.

Nå det var så lige den negative del først, men også den eneste. Selskabet var hyggeligt og maden var rigtig fin. Der var som sagt grill. Og flere forskellige slags kød blev tilbudt. Der var kyllingelår, noget jeg mistænker var lam (hvorfor jeg ikke smagte), store bøffer, og kæmpepølser. Jeg smagte som sagt det hele undtagen det der vist var lam, og tilbehøret var salat, tomatsalat og kartoffelsalat (som i parantes bemærket – ikke var så god som min, efter min ringe overbevisning) ;-). Men godt smagte det. Hunde er velkomne i Pit Stop, så “Speedy” og “William” var med til det hele og lidt senere (og nød godt af div. rester – så ingen aftensmad til dem heller – puha vi var mætte), da Karen dukkede op, også hendes lille “tøjhund”. Jo det var rigtig hyggeligt. Fik talt en masse med Karen, som jeg ellers bare sådan har hilst på, selvom vi i gamle dage faktisk har reddet de samme steder. Det var rigtig hyggeligt. En god dag, men jeg er dødtræt, og har da også fået den obligatoriske lur i stolen. Som en sagde, det gør ikke noget, at være træt, når det er ovenpå gode oplevelser, og det er da så sandt så sandt.

Selve løbene var som altid spændende, og man havde sine favoritter jo. Jeg spillede for første gang for SÃ… 😀 mange penge på “Air Force Eleven” (sølle 80, – kr. ) og fordi jeg havde spillet både vinder og plads fik jeg mine penge hjem igen på nær 6 kr. 🙂 Det var okay, for mig er det bare for sjov. Han fik en 3. plads. Birgittes “Sweet Boy” skulle have startet idag, men kom desværre ikke til start. Vi havde rigtig glædet os til at han skulle ud idag, og så var han uheldig at blive sparket igår aftes – pokkers osse! Det er bare typisk! Men sådan var det altså. Der var også en del andre frameldinger, men hvorfor ved jeg jo ikke. Der var forvirring omkring ryttere, hvor der også var nogen udskiftninger og så var der lidt drama på, med noget trængning også. Min favoritjockey Mark Larsen, scorede tre 2. pladser og en 1. Hvad han kunne have udrettet på “Sweet Boy” fik vi desværre ikke at se, men forhåbentlig en anden gang. Alt i alt den væddeløbsdag med alle elementer af spænding. Jeg hyggede mig ihvertfald, og siger tak for hyggeligt selskab.

Jeg vil ønske jer en god aften.