Modsætninger mødes

raekkehuse-clarasvej01.jpg

raekkehuse-clarasvej03.jpg

Imorges da jeg skulle i stalden, kørte jeg forbi de her huse. Grunden til det var, at jeg lige havde hørt, at en jeg kender, er flyttet ind i dem – altså dem ovenfor! Folk der kender mig ved, at jeg ikke er til moderne arkitektur som hovedregel, og disse rækkehuse, er ingen undtagelse. Det er set værre, men sandelig også langt pænere. Når jeg siger, at jeg ikke bryder mig om moderne huse, så er der undtagelser, men de her er bestemt ikke en af dem, og jeg er glad for, de ikke ligger overfor mig.

Overfor dem, lå til gengæld et hus, i en stil, der er lige mig og meget smukt i mine øjne, og man kan roligt sige, at det er modsætninger der mødes.

Jeg synes jo ikke, det er passende, at bygge i den stil, lige overfor et så smukt et gammelt hus, men det er bare min holdning.

smukt-gammelt-hus-clarasvej.jpg