Addicted to the best

tina-turner-billet.jpg

Igår aftes var jeg igen i “Tidsmaskinen” rent koncertmæssigt. Der var koncert med Tina Turner på Charlie. Som jeg har nævnt før, så har de det med at sende nogen ret så gode koncerter og portrætter. Før dette, var der et tilbageblik på Rod Stewarts karrierer (bestemt ikke kedeligt heller). Koncerten med Miss Tina, var den sidste hun lavede på Wembley Arena, og kan man lide hende, så var det bare skønt. For “fuld skrue” (jeg tror såmænd ikke, hun kan andet), og bare rigtig godt.

Som det ses, så har jeg været heldig at se hende live i 1987. Det blev ikke den dato, el. det sted, der står på billetten, men i Parken om sommeren. Det kom sig af, at da den oprindelige koncertdato oprandt, så var Tina syg med ondt i halsen el. noget i den stil. Koncerten var fantastisk, og os nede på græsset var fuldstændig flade længe før Tina holdt op med at drøne rundt som “skudt ud af en kanon” oppe på scenen – helt utroligt.

Jeg mødtes til gengæld med hendes percussionist på Palace Hotel, og vi snakkede og havde en hyggelig aften og i al ærbarhed, for jeg havde en kæreste på det tidspunkt. Jeg mødte ham året før til en koncert med David Sanborn , og da han så kom med Tina Turner, så ringede han til mig. Ret så hyggeligt. Det sjove var, at han 10 år senere, genkendte mig til en Michael Bolton koncert og inviterede mig back-stage – det er da lidt sjovt. Han hedder Steve Scales, og er den mørke fyr med hvid skjorte på persucussion, som der er et par klip med. Klippet blev valgt dels p.g.a. det, men så sandelig mest fordi det er et af mine favoritnumre – et rigtig gedint rocknummer. Enjoy! Jeg er “addicted to” Tina, og hende for fuld udblæsning kan som regel få mig i godt humør. Et andet nummer, jeg absolut er vild med er “Proud Mary”.

Efter jeg havde sendt indlægget ud, fandt jeg lige det her klip, som rent faktisk er fra koncerten på Wembley Arena – det er “The Best” og det er hun. Værsgod.

4 thoughts on “Addicted to the best

  1. Det er utroligt som hun stadig kan hoppe sådan rundt, og så den stemme. Har altid været lidt vild med den. 🙂

    Tak for “tilbageblik”.

  2. Jeg var også til Tina Turner koncert i parken, men jeg mener, at det var midt 90´erne at jeg var der! Det var en af de fedeste koncert oplevelser jeg har været til. Jeg stod selvfølgelig helt forrest og var et med Tina og bandet………:)>-

Der er lukket for kommentarer.