Rødt kort til fodbolden m.m.

Pinligt er hele den her fodboldfadæse. Jeg ser aldrig fodbold. Intet kan næsten interesserer mig mindre (selvfølgelig ikke, hvis det er nevøerne, der spiller), men jeg har jo ikke kunnet undgå, at læse om det her til morgen. Først er en spiller så torskedum at slå! Det i sig selv er pinligt udi ekstremerne, og så Gud hjælpe mig, om ikke sådan “en klaphat” braser ind på banen. For ikke så længe siden, sagde nogen at der ihvertfald ikke skulle hegn om danske stadions – nu har de konsekvensen af den beslutning. Danskerne er ikke bedre end så mange andre – desværre, og da slet ikke når sprutten går ind!

Og så er der nogen, der ikke kan forstå, jeg intet har til overs for fodbold!!!

I det hele taget er der ikke grænser for stupiditeten for tiden. Nu strejker postbude, fordi de ikke er enige med, hvad der står i det materiale, der skal bringes ud!!! Nej nu må jeg bede om mine himmelblå! Hvad f….. er det snart for noget???

“Brain Drain” er et begreb, man også har beskæftiget sig med i DK, og nu er tendensen i Tyskland helt klar. Der er et betydeligt svind af de gode kræfter, der skulle satses på.

Lidt for de mandlige læsere, er denne 18-årige skønhed Allison Stokke – hun sprænger rammerne for interesse for stangspring. spo-15a-0222_02-06-_255853d.jpgSe selv her hvorfor. Billedet fungerer som link til en artikel om det også. Jeg ér kvinde, men selv jeg kan da se, at hun ér stanglækker! 😉

Sluttelig vil jeg lige nævne, at jeg faldt over disse tanker på Daily Learning Nuggets til morgen, og det var nogen, vi vist alle kunne bruge.

Morgenfjernsyn til morgen var Exstreme Make-over Home Edition, dennegang hos familien Sears. Helt forfærdelig skæbne, var overgået den kun 17-årige pige. Hun havde Krabbes Sygdom.

Nu vil jeg gå ind og nyde dagen. At jeg intet skal, og jeg kan gøre, lige hvad jeg lyster hele dagen. Jeg er træt, men glad, for nu kan jeg uploade “til jeg er blå i hovedet”, for jeg er blevet opgraderet på Flickr og er nu “Pro” – jo, jo kom ikke her! 🙂

2 thoughts on “Rødt kort til fodbolden m.m.

Der er lukket for kommentarer.