VW Golf GTI W12-650 – in your dreams

vwgolfgtikoncept.jpg

Golf GTI med vanvittige 650 hestekræfter og en topfart på 325 km/t. Monsteret behøver blot 3,7 sekunder for at nå 100 km/t, hvilket er nok til at kunne løbe om kap med de hurtigste super-sportsvogne.


Monsterdrømmebilen her, er kun et koncept
, men hvilket et 😉 Og så igen, hvad skulle man med den, billister er et jaget folkefærd, med chikaner, kameraer og jeg ved snart ikke hvad, for slet ikke at tale om fartgrænser. Lige hernede, er de ved at bruge mine skattekroner på at bygge en rundkørsel om, som intet fejler, men den skal sikkert også bare gøre det mere besværligt for billissterne – som tilfældet var med rundkørslen på Femvejen.

4 thoughts on “VW Golf GTI W12-650 – in your dreams

 1. Tak for hilsen Jakob

  Jeg har trods alt boet her ved Femvejen det meste af mit liv, og kan ikke huske nogen alvorlige ulykker. Den var i forvejen lavet langsom (og det er du nok ikke klar over, fordi du har været væk), den er lige blevet det igen, og det ikke til det bedre. Som den var “i gamle dage”, vil jeg give dig ret – men sådan var det heller ikke, da den igen blev lavet om – iøvrigt til enorm gene for alle – både butikker, trafikanter, busser og iøvrigt!

  Knus

  Deborah

 2. Min chef har en bil som er i samme boldgade som Golfen, men ikke en concept car, nemlig en Porsche 996… 0 til 100 på 3.8sec…. Min MC klarer det dog endnu hurtigere… 2.8sec… ;o) Biler er lidt billigere her i Thailand end i Danmark…

  Men jeg kan ikke følge dig i dine betragtninger omkring færdselsloven i DK… Jeg synes det er ok med både kameraer, rundkørsler og så videre… Du ville ikke bryde dig om trafikdrabsstatistikker som her i Thailand! Her dræbes hvert år ti gange så mange i trafikken per indbygger som i Danmark! Jeg kan kun sige, at selvom jeg sad i bilen i Danmark som professionel bilist og kørte landet tyndt i faktisk mange år, og som sådan skulle være en af dem som blev “ramt på deres levebrød”, så har jeg fuld respekt for loven og INGEN respekt for dem som overtræder den igen og igen! Hvis du ikke kører for stærkt så kan kameraerne jo ikke genere dig… Ligesom hvis man bruger kameraer til kriminalprævention i gader og stræder! Som jeg ikke tror du har noget imod. ;o) men måske tager jeg fejl…

  Ellers kan du jo bare flytte herud… her ER regler, men ingen overholder dem… selv ikke politiet, de er faktisk de største syndere!

  Desuden kørte jeg tit igennem rundkørslen ved Femvejen og den har altid været et farligt sted, da den er så stor at folk nærmest konsekvent kører for stærkt igennem den! Til fare for ventende buspassagerer, cyklister, forgængere, andre bilister og dem selv! Så ideen med at gøre den langsommere kan jeg kun støtte!

  Knus!
  Jakob

Der er lukket for kommentarer.