Ã…rets første

Jeg skulle i postkassen og ville lige ned og hente lidt småting hos købmanden om hjørnet, og han havde jordbær. Jeg har slet ikke fået jordbær endnu, så jeg nappede en bakke for 15 kr. Det minder mig altid om min mormor og morfar – de havde i haven til os. Indbegrebet af sommer, og oplagt til makrofotografering 😉 – og de smagte rigtig godt. Jeg er en af den slags, der bedst kan lide dem som de er.

jordbaer01.jpg

jordbaer02.jpg

jordbaer03.jpg

jordbaer04.jpg

Der er ikke sket det vilde, jeg har fået gjort rent, ordnet planter og vandet dem og selvfølgelig været i bad. Fået sendt en fødselsdagshilsen til en der fylder rundt, og så en Fars Dags hilsen til min far. Jeg skal nu senere have sendt til vennerne på mailen. Og så skal jeg have fundet ud af, hvad menuen skal stå på her til aften.

5 thoughts on “Ã…rets første

  1. Har dyrket jordbær i mange år, og har mine favoritsorter… men de første smager ALTID godt, og jordbær skal spises som de er 🙂 Mine tænder løber i vand… 🙂

  2. Tak for alle jeres hilsener – Jordbær er også dejlige i kager m.m. – og jordbæris – guf! Og jeg vil give dig ret Claus kirsbær er også skønnne. I mit første hus, der havde jeg et megakirsebærtræ som hvert år bar nok kirsebær til hele byen. Det var skønt, og de var ekstremt velsmagende. Jeg vil kigge på dit link og læse hvad du skrev om det skønne bær:)

  3. Ã…h ja – jordbær – har elsket dem hele mit liv. Og det er jo en af de gode ting ved Kina – herude har vi 5 – 6 jordbær sæsoner og da de overlapper hinanden er der næsten jordbær hele tiden – vi spiser mange jordbær hjemme hos os – faktisk er de bedst her hos os i februar og marts og igen sent i efteråret. Lige nu er det højsæson for kirsebær – vi spiser uanede mængder af kirsebær hjemme hos os for tiden – mindst 1 kg om dagen og desuden er vandmelonerne rigtigt ved at blive gode – uhm – jeg elsker vandmelon – hvis jeg bliver i Kina er det udelukkende for vandmelonernes skyld (næsten).
    Skrev i marts om jordbær på min blog: http://monkeyclaus.smartlog.dk/jordb-r-s-sonen-er-slut-post91575

  4. Jordbær, Jordbærgrød, rødgrød, Jordbærkage, Jordbærtrifili, Jordbærsaft, Jordbæris behøver jeg at sige mere………..:x

  5. Mmmm, jordbær smager mig altid bedst, når jeg finder forbi en mark, hvor jeg selv kan få lov at plukke, og fylde de bakker jeg vil købe. Men det handler nok mest om nostalgien deri. Spiser dem nemlig gerne og med stor glæde uanset:)

Der er lukket for kommentarer.