Et sikkert hit (Music and Lyrics)

hugh-grant-og-drew-berrymor.jpg

Det var filmen også! “Et sikkert hit”, men den handler nu om, den her fallerede 80-musiker (Hugh Grant), der prøver at leve på sine fortids storhed – det går ikke ret godt 😀 Indtil han bliver tilbudt at skrive en sang for en rigtig nutidspoptøs a la Christina Aquillera el. Britney etc. I sin lejlighed har han hushjælp, som skal afløses (Drew Berrymore), og så siger jeg ikke mere… Det er en sød historie, og man får sig mange, mange gode grin undervejs. Begge spiller helt fabelagtig godt, og ikke mindst, så synger de faktisk selv i filmen. Jeg vil dog sige så meget, det er en film for tøserne. Der kan da være mænd som også synes, den er sød og sjov, det vil jeg slet ikke afvise, men vis ham “plottet” på sitet herover først 😉 Jeg har faktisk set kommentarer fra mænd, der synes det er en god film. Så…hvo intet vover! Jeg vil rigtig gerne anbefale filmen, som blev set den 1. juni.