Alting har en ende

hvide-blomster.jpg

Således også mine indlæg for nu. Jeg kunne godt blive ved, men det skal jo også lige kunne nå og læses. Og dertil kommer, at jeg er dødtræt nu, og gerne vil have støvsuget og vasket gulv, så jeg kan slappe af med god samvittighed. De hvide blomster er også fanget idag, og jeg ved ikke, hvad det er for nogen, men skønne er de, synes jeg. Det er da godt, man kan finde masser af blomster, selvom man ikke selv er haveejer mere. Måske en derude kan fortælle mig, hvad det er for nogen.

Og så lige igen – når I er her forbi, så smid en hilsen, så jeg kan se, I har været her – det bliver jeg rigtig glad for 🙂 Fortsat god dag og Fars dag til dem, der er det.

0

6 thoughts on “Alting har en ende

  1. Hanne lad mig lige slå fast – jeg har ikke købt bilen 😮 – jeg har bare fotograferet den! Hvis jeg købte den, blev det helt sikkert i en anden farve 🙂 – også god Grundlovsdag til dig!

    0
  2. Fed bil, du har købt dig, den har stil, rød eller ej :d.
    Blomsterne ligner lidt en type hortensia, men jeg tror ikke, det er det. Mon ikke der kommer en ekspert forbi…God Grundlovsdag til dig 🙂

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.