Bier og blå blomster

Det kom sig egentlig af, det indlæg hos Liselotte, hvor hun havde de her fantastiske Geranier. Så kom jeg da lige i tanke om, at sådan nogen kører jeg skisme da forbi, hver gang, jeg kører til stalden. På en hele Holmegaardsvej, har de pyntet med dem, som det ses på fotos. Så tænkte, jeg idag at jeg også ville prøve at fotograferer dem, for den blå farve ér jo helt fantastisk. For det ikke skulle være løgn, så var der bi-party, så nu kunne jeg passende se, om jeg kunne gøre Tina kunsten efter, og fange noget insektologisk også – det kunne jeg sørme, og igen senere, som det vil ses på fotos. Det blev slet ikke så ringe endda, som de siger i Jylland – men døm selv. Jeg håber det er okay med både Liselotte og Tina, at de er til inspiration 😉

geranium-med-bi.jpg

holmegaardsvej-med-geranier.jpg

geranium01.jpg

holmegaardsvej-med-geranier01.jpg

geranium02.jpg

2 thoughts on “Bier og blå blomster

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » A pros pos debatten om Dyrepoliti

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Solen kæmper

Der er lukket for kommentarer.