Chrysler PT Cruiser – Limited Edition

Jeg ville egentlig hellere have haft den i en anden kulør, for jeg er ikke ret vild med røde biler. Men nu holdt den der, og “skreg” på at blive fotograferet. Med det menes også diskret af vejen, så jeg ikke behøver at bliver helt til grin, når jeg roder rundt og fotograferer detaljer m.m., selvom lokalbefolkningen måske nok er ved at vænne sig til mig og mit kamera 😉 Hvis du vil læse mere om Chrysler PT Cruiser – der der et flot site her.

chrysler-pt-cruiser-se01.jpg

chrysler-pt-cruiser-se02.jpg

chrysler-pt-cruiser-se03.jpg

chrysler-pt-cruiser-se04.jpg

chrysler-pt-cruiser-se05.jpg

chrysler-pt-cruiser-se06.jpg

6 thoughts on “Chrysler PT Cruiser – Limited Edition

 1. Det var ikke grovheder overhovedet ikke, jeg blev bare ked af kommentaren på baggrund af andre ting også, og et forløb “bag scenen” som jeg ikke har lyst til at rode andre ind i. Jeg går som hovedregel heller ikke ind for, at man sletter indlæg og jeg har heller ikke gjort det før. Det var en opfordring, som jeg følte mig provokeret af, og tog op – nok om det, synes jeg, men….

 2. Jeg ved ikke hvad som har været kommenteret, men jeg er meget enig med Anita i hendes udlægning af hvad man må forvente når man blogger og har en tilgængelig kommentarfunktion. Men, selvfølgelig er der grovheder som ik engang fortjener en anden modkommentar end at blive fjernet helt, heldigvis er det meget få gange jeg har oplevet det på min vej rundt i bloggeruniverset:)

 3. Nu er det lige jeg undrer mig lidt, for jeg kan slet ikke se, hvorfor kommentaren skulle slettes? Der blev kun givet udtryk for en anden opfattelse af bilen og det er vel helt ok – altså at have forskellige meninger om tingene?

  Jeg kan sagtens følge dig i at du gerne vil have en positiv og glad blog, det vil jeg også selv, men jeg bliver da lidt tilbageholdende mht. at kommentere, hvis jeg er uenig med dig, for jeg vil da nødigt lægge kræfter i nogle ord, som måske alligevel bliver slettet 🙁

  Jeg er også en ivrig læser af glade blogs, men jeg ved jo også, at vi ikke alle kan være enige og at der nu og da vil komme holdninger til udtryk. Sådan er det at blogge og have en kommentarbox åben for input udefra.

  Jeg har det også sådan, at man ikke absolut behøver at kommentere på en blog – uanset det er med positive eller negative ord. Det er jo ligeså frivilligt at give sig til kende, som det er at sætte sit aftryk i en art gæstebog, men det er igen blot min mening 🙂

 4. Hvis du kigger mit seneste indlæg vil du forstå hvorfor! 🙁 Det er ikke noget jeg har gjort før, men jeg valgte det altså nu! Men forventer ikke, det sker igen sådan lige!

  Men ja vi er helt enige, og jeg ville også foretrække en anden farve. Den er faktisk ikke så dyr som jeg troede!

 5. Arj hvor morsomt… jeg har netop set den type bil (dog i en smuk sort farve) flere gange her i byen de sidste dage og hver gang har jeg skreget, at jeg bare MÃ… eje sådan én en skønne dag!

  Den har det charmerende gammeldags/nye/bløde over sig 🙂

Der er lukket for kommentarer.