Hvidt med stil

Det her hus er ikke rødsten, men der er godt nok stil over det – det synes jeg ihvertfald.

smukt-hvidt-hus.jpg

5 thoughts on “Hvidt med stil

  1. Hej Deborah,

    Meget meget smukke naturbilleder du altid tager! En fryd for øjet når man som du siger ikke selv er haveejer længere!

    Blot – og det er ikke en negativ kommentar – men jeg ville camouflere billeder af huse lidt mere. I dette tilfælde kan man også se nummerpladen – jeg ved ikke hvordan loven om privatlivets fred er… men måske har de personer ikke lyst til at befinde sig på nettet med hus og bil genkendelig? Blot en tanke…

    Håber, at du får en god dag!

  2. 😮 Det er Rhododendron ikke syrener, men skidt nu med det. Hvis jeg havde råd til sådan et hus, og ikke mindst sådan en bil, skulle der nok blive til en rengøringhjælp også 😉 – og haven er helt sikkert dejlig, og måske der også er hjælp til den? Det forestiller jeg mig!:)

  3. Synes også der er stil over det. Men pyha, gad ikke gøre det rent 😉 Til gengæld gad jeg godt nye godt af haven.

Der er lukket for kommentarer.