Påvirkninger

lille-rosenknop.jpg

Kender I det, at nogen mennesker, kan få ens humør til at dale til nulpunktet på no-time med deres negativitet. Jeg blev lige udsat for sådan en oplevelse her til aften og mit ellers så dejlige gode humør forsvandt som dug for solen. Folk må selvfølgelig mene, hvad de har lyst til og til en vis grad også udtrykke det på min blog.

udsprunget-rose.jpg

Nu er det ikke sådan at jeg “dør” af en negativ kommentar slet ikke. Jeg var bare i godt humør, og synes, jeg havde fået taget nogen rigtig fine fotos. Og fremfor at sige det – så skulle vedkommende bare være negativ. Jeg har det sådan, at jeg som hovedregel (ihvertfald, hvis det er noget, der ikke er vigtigt) prøver at undgå og være negativ. Så lader jeg hellere være at kommenterer, for hvem har lyst til negtiviteter på deres blog? Jeg har ikke, må jeg indrømme, heller ikke i det små. For jeg skriver om ting, jeg synes er hyggelige, og gør mig glad, og i godt humør, eller endda er vigtige for mig.

rosenknopnr201.jpg

Anyway, det var bare nogen tanker omkring det, fordi det påvirkede mig. De fine roser her, blev også taget tidligere idag, på min fotorunde. Jeg er dødtræt nu og vil bare slappe af. Imorgen skal jeg ud og handle lidt. Far er tilbage med bilen. Han havde iøvrigt fuldstændig glemt at det er Fars Dag , så han savnede ikke, det kort, jeg med møje og besvær fik sendt igår, kun for at finde ud af idag, at det var Grundlovsdag, og ingen postmand Per today. Dumt bøv! Nå, men de kommer jo imorgen, men skulle jo retteligt være sendt så de havde været fremme igår. Bedre lidt sent end aldrig – og den brøler laver jeg ikke igen. Hav en god aften derude!

rosenknopnr202.jpg

9 thoughts on “Påvirkninger

 1. Trusru – Rigtig mange tak for hilsen og roserne. Du har helt ret, man behøver bestemt ikke være enig, men det er også meget, hvordan ting bliver sagt.

 2. Jeg har endnu til gode at få en negativ en af slagsen på min “nye” blog. Jeg har dog fået masser på den gamle som jeg havde inde på Mingler.

  Nu har jeg ikke læst den kommentar der har stødt dig, men generelt skal man vægte sine ord godt som kommentar skriver.. Dybest set kender man jo ikke de personer man laver en kommentar til. Det kan man umuligt ud fra et par minutters læsning. Men anonymiteten på nettet bringer nogen gange det værste frem i folk og de føler de kan skrive totalt uden ansvar for modtagers reaktion.

  Man behøves ikke at være enig med blog skriver, men uenigheden behøves ikke at komme til udtryk i galde.. Man kan sagtens få sit uenigheds budskab ud på en konstruktiv facon.

  Keep up the good work, jeg holder også meget af at kigge forbi din blog. 🙂 Synes du skriver rigtigt godt og den er meget indholdsrig.. Og så er det lækker mad du laver…ummmm… smiler.

 3. Kære Catarina og Marianne

  Jeg sidder her og bliver meget rørt over jeres søde ord 😡 Det er dejligt, at I værdsætter, hvad jeg skriver og gør her på bloggen. Og egentlig var det fjollet, at blive så såret over så lidt, men nogengang har man altså også selv en lav tærskel. Det var vist mere det, at jeg synes, jeg havde fået taget SÃ… mange fine fotos igår, og var rigtig stolt af dem, og så er det eneste, der bliver fokuseret på at skrive noget negativt. Vi kom vist bare skævt i det igår tror jeg.

  Selvfølgelig kan man være i tidsnød, men I to er nu meget flinke til at smide en hilsen, og jeg bliver altid glad for det. Så tak for det, og igen for jeres søde ord nu her:) Jeg gør jo kun, hvad jeg føler for, og synes er sjovt, og det er jo dejligt, hvis andre har glæde af det. Bare rolig har ingen planer om at stoppe 😉

 4. Jeg gør nok lidt som dig. Jeg undlader at kommentere hvis jeg ikke har noget positivt at sige. For (ikke bordet) men ordet fanger. Nogle dage kan mit humør jo også være lidt “skidt”, men det skal jo ikke gå ud over den første og bedste bloh på min vej 🙂

  Din blog besøger jeg hver dag, den er så dejlig positiv :d, det er dog ikke altid jeg når at få skrevet en kommentar og det er ikke fordi jeg ikke har noget godt af sige, men simpelthen fordi jeg er i tidsnød.

  Bliv ved med at skrive her, det er hyggelig læsning 🙂

 5. Jeg kender godt til det der med at man “normalt” kan klare kritik/negativitet, men der er nogle personer, der kan træde lige der hvor det gør aller mest ondt og de fatter det ikke… Jeg vil som regl også lade en “dum” kommentar stå, men er det en som gør ondt så vil jeg slette den. Jeg ville ikke havde noget smerteligt på min blog eller lign. Deb´s keep on. Jeg glæder mig dagligt til at komme forbi din blog og jeg syntes du har en høj selvophøjelses drift, som du bbare skal have ros for. Jeg kan forstå at du har dit at slås med (sygdom!!!), men du har valgt at have et liv, at hele tiden forbedre dig med siden her og tage nogle gode billeder. Du er også klar i din holdning og udmeldning til indenrig-udenrigspolitiske ting – i det hele taget en aktiv kvinde i et sundt legme. So keep on med det gode arbejde…… Jeg venter på bloggen:x

 6. Jamen Esther som jeg også har skrevet andetsteds, var det også ting “bag scenen” der gjorde det, som jeg ikke har lyst til at indvie andre i. Det var ikke groft, det var bare sammehængen og omstændighederne, jeg blev såret over. Og at jeg slettede er ikke noget, jeg har gjort før el. forventer at gøre igen – jeg følte mig lidt provokeret af vedkommende til det. Håber det er forklaring nok?

 7. Tror alle med en blog har været udsat for negative kommentarer i større eller mindre grad og vores måde at reagere på dem er naturligvis forskellig.

  Jeg kender også til at få “harske kommentarer” – det sker ikke så tit, men det er sket – og Gu’ kan de da både gøre mig ked af det og rasende :(( , men jeg vil nu ikke slette en sådan kommentar, da jeg mener sådan en kommentar siger en hel del mere om afsenderen end om mig.

  Men sådan er vi jo så forskellige 🙂

Der er lukket for kommentarer.