Solen kæmper

blaa-blomst.jpg

Så sidder jeg har og tyller kaffe. Jeg er monstertræt. Dels ovenpå dagen igår, hvor jeg jo først var i stalden og senere ude og cykle lidt og da jeg kom hjem, fik jeg støvsuget og vasket gulv. Det efterlader desværre usletteligt indtryk på min ene hofte, som gør djævelsk ondt så. Det betyder smertstillende piller, som igen betyder at jeg er “bombet”. Nå, men skidt pyt, så bliver det en stille dag idag. Udenfor er det oveskyet, men dejligt lunt. Solen kæmper for at komme igennem skyerne, men det er ikke det store held, der er med det.

Dejligt at komme ind til søde hilsener her, og dejligt når folk sætter pris på ens skriverier m.m. Jeg undre dog på, at ingen har kommenteret min fine bier, hverken den ene el. den anden…Men nu var der jo også en del indlæg at “tygge sig igennem” igår. Bare rolig, til gengæld bliver dagen idag fredelig. Så må I fordybe jer lidt i gårsdagens mangfoldighed. Men lidt skal der nok dukke op.

Så er der igen nogen, der har ondt af lidt “luksus”, som de påstår det er. Jeg har jo desværre ligget på hospitalet mange gange. Og alle der har prøvet det ved, at enestuer på et hospital, ikke er luksus, men kun menneskeligt og helt rimeligt. Der er altså mange situationer, som ikke er sjove at være i med 5 andre mennesker, hverken for dem el. en selv (det er når vi taler 6 sengs stuer). Jeg har også ligget på 2-mandsstue, og NØD det. Men hvis man er der, kan man lige så godt tage skridtet og unde os enestuer. Jeg håber ikke, at se indersiden af et hospital mere – jeg har taget “min tørn”, men hvis jeg gør, vil jeg rigtig gerne have fred og ro til at komme mig og blive behandlet.

Festival uden alkohol – tjah hvorfor ikke, der er jo dem, som vælger fra, og er nødt til det. Og så er det da et godt alternativ. Nu har jeg aldrig været den store festivalabe, men skulle jeg afsted, ville jeg bestemt gerne nyde en kold øl. Er du en af dem, der foretrækker det uden, har du så muligheden nu.

Jeg vil gå min vej, min far må være lige på trapperne. Så må vi se, hvad dagen bringer.

8 thoughts on “Solen kæmper

 1. 🙂 Det håber jeg da, og nej det var ikke møntet på dig. Jeg har iøvrigt været omkring Liselottes link til nye bloggere for længe siden og igen nu. Og ja det er gode brugbare råd! Jeg håber da, at det kun var dig, der sad med den følelse, for det var ikke min hensigt ihvertfald. Også god aften til dig.

 2. Det var som sagt ikke for at dunke, og igen, er det måske bare en følelse kun JEG sidder med. Jeg er dog 100% sikker på, at opfordringen ikke var møntet på mig. Gav kun udtryk for mine egne tanker 😉

  Jeg er også sikker på, at folk nok skal give lyd, når de har lyst til det 🙂

 3. 🙁 Det har du da selvfølgelig lov til at føle. Det var nu ikke specielt henvendt TIL DIG, men eftersom jeg har over 100 besøg om dagen, må der være mange jeg ikke kender, som det kunne være sjovt at høre fra – bare derfor, men jeg skal undlade opfordringer fremover. Ingen skal føle sig presset til noget 😮 – det var ikke hensigten! [-( Jeg bliver bare glad for hilsener på min blog, og det synes jeg ikke, der er noget ondt i. Men hvad ved jeg…

 4. Jeg ved snart ikke, hvordan jeg skal få det her sagt, så jeg ikke misforståes, men jeg føler mig lidt presset til at SKULLE kommentere på din blog, når du flere gange (skrivende) undrer dig over, at du enten ikke får flere kommentarer eller (især) ikke får kommentarer til dine billeder.

  Jeg er også klar over, at det er en følelse som ligger hos mig selv, men den føles ikke helt rar, når jeg nu skal være helt ærlig, for jeg er af den overbevisning, at det kan være ligeså rart bare at nøjes med at læse en blog, kigge på de tilhørenmde billeder og nyde hvad man ser, uden absolut at SKULLE sige noget i en kommentarboks, bare fordi den er der.

  Jeg læser og nyder og lader det som oftest blive ved det, medmindre emnet er om noget, jeg helt klart må give mit besyv med på. Du kan også være stensikker på, at jeg nok skal brøle op af jubel, hvis jeg er faldet godt og grundigt på røveren over et eller flere af billederne, fordi det er pissehamrende (undskyld udtrykket) super godt! Det kan jeg slet ikke lade være med 🙂

  Alt dette er ikke skrevet for at give donk i knolden, men for at give udtryk for de tanker jeg får, når jeg læser, at du efterlyser flere kommentarer.

  Til slut vil jeg virkelig gerne smide et link til en skidego’ beskrivelse, som Liselotte engang lavede til nye bloggere. Den fortæller rigtig meget synes jeg.

  http://www.slagtenhelligko.dk/?page_id=2196

  Hav en (forhåbentlig) fortsat god dag 🙂

 5. Hej der!
  Lige et rigtig godt råd til alle jer med digitale kameraer og store skærme; hvis du sørger for at kameraet altid er vandret eller lodret, så bliver billederne endnu flottere! Problemet med disse nye store skærme er at man konsekvent kommer til at “styrte” billedet fordi man forsøger at få linier i billedet til enten at være vandrette eller lodrette. Hvad de tit faktisk tit ikke skal være! Gammeldaws søgerkameraer giver ikke tendensen til “bestyrtelse”, da man kigger ind i en søger og per instinkt holder kameraet lige. Vola! Se det var bare et lille gratis tip til dig, Deborah! Og selvfølgelig også til alle jer som lige kigger forbi her! Men det er ingen stor kritik, bare et godt råd for dine fotos er kanon! :d
  (Jeg har efterhånden selv snappet mere end 45,000 billeder bare i min tid her i Vietnam og Thailand! Så lidt erfaring giver det da!) 😉

Der er lukket for kommentarer.