Vildt facinerende

kaktus102.jpg

Ja det bliver jeg altså ved med at synes, min kaktus er. Den bliver ved med at blomstre – helt vildt. Den er bare så fin synes jeg. Og den ser jo forskellig ud afhængig af, hvor mange blomster knopper m.m. den har, så undskyld mig, at I igen skal se på den. Jeg er særligt glad for den, fordi jeg har fået den af Jakob for mange år siden. Det er da en gave, der giver glæde 🙂 Tak Jakob!! :* Den er lige blevet plantet om. Den stod i en megalille potte, og den blomstre bare videre med endnu større energi 😀

kaktus1-close.jpg

Jeg fandt iøvrigt idag ud af, hvordan man laver rundt hjørner på fotos – og nu vil jeg ingen have :). Jeg har vænnet mig til mine firkantede hjørner, og så er jeg ikke lige som “alle de andre” – Kan godt lide at være lidt “på tværs” 😉 Men det er da rart, når noget endelig lykkes, og jeg kan godt lide det hos de andre, jeg føler bare ikke for det lige nu, men nu ka’ jeg da.

kakutus101.jpg

Far kom med bilen her til eftermiddag i stedet for. Og det var fint nok. Så kunne jeg lige komme et par småærinder. Ellers ikke noget vildt. Jeg har taget flere billeder, men jeg gider ikke mere lige nu. Jeg vil ihvertfald have noget aftensmad, og så får vi se…:)