Blå himmel og blomster


geranium-hoved.jpg

geranium-bi-letter.jpg

Himlen er blå og solen skinner. Jeg får min morgenkaffe og jeg er noget “bombet” i mit hoved, i forhold til, at jeg faktisk gik tidligt i seng igår, for at være frisk…. lidt ufedt at indtage hovedpinepiller til morgenmad 🙁 Nå, men lidt frisk luft og hestesamvær kurere nok det, vil jeg tro – jeg vil ihvertfald gøre forsøget. Hvad gør min morgen lettere, men til gengæld giver mindre motion, er at jeg har bilen idag og således kan køre ned i stalden. Kameraet er ladet op, og skulle således være mere “fit for fight” end ejerinden p.t., så får vi se, hvad der ryger indenbords. De to blå ovenfor, er fra forleden. Og den blå farve er helt fabelagtig. Læg mærke til, at jeg lige har fået bien, der letter på det nederste. Det er sådan set ikke derfor I får foto, men bare for den der blå farve, som jeg synes er fantastisk. Until later vil jeg ønske alle en god dag derude i solen – hvis den også er hos dig 🙂

5 thoughts on “Blå himmel og blomster

  1. Hanne – Du var røget i spamfilter sammen med diverse sextilbud 😮 – Tusind tak for ros, det luner, og dejligt at du nyder at komme på bloggen, det glæder mig rigtig meget. 🙂 Ja jeg synes også selv, det kører meget godt med kameraet og jeg. Er ihvertfald meget glad for det 😉

  2. Jeg skal da love for, du har “fået styr” på fotograferingen med det nye kamera! Hold da helt op!- Nej, det må du endelig ikke!:);)

    Jeg har ikke haft så meget tid til bloglæsning de sidste fjorten dage, og du skriver jo også mange dejlige indlæg, men jøsses, hvor er dine insektbilleder (bier) også gode. 😉

    Det kør’ for dig!^:)^

Der er lukket for kommentarer.