Grønne fugle

Der var 2, og jeg så også dem – el. nogen magen til forleden. Da var jeg bare ikke hurtig nok. Idag fik jeg dem, men på lang afstand godt nok. Derfor de ikke er superkvalitet, men når jeg prøvede at komme tættere på, så fløj de. Men nogen kønne små bæster er de altså. Så skal jeg jo huske at sige, at de er taget på banen ved stalden imorges 😉

groen-fugl01.jpg

groen-fugl02.jpg

6 thoughts on “Grønne fugle

  1. Nej ingen ide overhovedet, men der er en fugl der hedder grønirrisk, men om det er dne ved jeg ikke. Min fuglebog ligger i kælderen:(( Jeg ved ikke, om det er en Guldspurv, men den forekommer mig alt for bette til at være en spurv.

  2. Det var dog en fantastisk farve de har – ligner lidt gråspurve som er dyppet i grønt – har du nogen anelse om hvad det er for nogle?

Der er lukket for kommentarer.