Overflod på altanen

Mine stakkels altankasser bugner med blomster – og ingen fejl på det, bortset fra, at jeg havde undervurderet volumen da jeg plantede til og glemt at tagetes altså ikke vokser så meget i højden. Det fik pludselig betydning da petuniaerne og alt det andet, “gik amok”, de stakkels små blev begravet og ganske kvalt. Det måtte der gøres noget ved, inden de gik til. Så idag var der redningsauktion, og de blev flyttet for sig selv. Her er altankasserne inden og efter “aktionen” og lidt iøvrigt fra altanen. Der er ganske vidunderligt derude her til aften, og sådan en aften ærger det mig, at jeg ikke har en at dele det med….well, well det er da ikke for sent endnu 🙂

petunie-og-lobelie.jpg

altankasse-klemt-tagetes.jpg

altankasse-hvid-petunie.jpg

dahliaknop002.jpg


altankasse.jpg

de-omplantede-tagetes.jpg

haengepelargonie.jpg

altanen-mod-syd.jpg

altanen-mod-nord.jpg

5 thoughts on “Overflod på altanen

  1. Tak begge to. Ja det er en dejlig altan. Med hensyn til Dahlia’en, så var den altså blomstrende da jeg købte den, bare lige “for the record”. Jeg håber at kunne gemme den til næste år, og hvad der så sker vides jo ikke. 🙂 Tak for rosen til fotos 😉

  2. Wow sikke en altan, den ser rigtig hyggelig ud.

    Meget smukke billeder du har fået taget Deborah 😉

  3. Sikken en overflod (og virkelig smukke billeder!) – dog forekommer det mig at være “snyd”, at dine dahlia’er allerede er i blomst – det er mine slet ikke 😉

Der er lukket for kommentarer.