Clematis – Dobbelt hvid

Marianne var til rend, og hun var ikke kommet, så jeg sad og ventede lidt, og fik øje på Clematisknopperne – helt vildt facinerende. Dem måtte jeg lige studere og dermed fotografere også. Marianne lovede et fantastisk syn, så snart den sprang ud, så jeg må over forbi, når det er sket. Hun er nøjagtig lige så syg med planter og blomster som jeg, og har lige så mange – familien klager, når de skal vande, og har nedlagt “en protestant” om, at hun køber flere 😉 – har vi hørt det før? 😀 Marianne havde et sted, hvad den hedder, så det må jeg lige få styr på til, den skal foreviges i blomst.

clematis-dobbelt-hvid04.jpg

cleamatis-hvid-dobbelt01.jpg

cleamatis-hvid-dobbelt06.jpg

cleamatis-hvid-dobbelt07.jpg

cleamtis-hvid-dobbelt04.jpg

2 thoughts on “Clematis – Dobbelt hvid

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Mariannes hvide Clematis

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hygge på terrassen

Der er lukket for kommentarer.