Mere sol og en supersød mail

haengende-pelargonie-080607.jpg

Morgenen startede med, at jeg åbner min mailboks og ind kommer den sødeste mail. Fra en helt fremmed pige, som har set mig i byen og som lige ville høre, om det nu var mig, der har den her blog…. og så iøvrigt bare en masse søde ord fra hende. Det var da helt fantastisk sødt af hende og skrive. Det skrev jeg selvfølgelig tak for, og har også lige smidt en kommentar på hendes blog. En skøn måde at starte dagen på.

Det er fantasktisk vejr udenfor, og jeg nyder det. “Garbo” har lært at gebærde sig i forhold til den store altan, og det betyder, at jeg nu godt tør lade døren stå åben derud også. Det gør altså en stor forskel. Jeg skal have mig nogen andre møbler derud til, men med tid kommer råd. Blomsterne trives jo, som I så igår, på den store altan, men det slog mig, at vi glemte den lille. Så her er lidt “dugfriske” fotos fra den. Morgenes runde bød på historien om Kerry Max Cook, der har siddet 22 år på dødsgangen, og var uskyldig. Jeg får det simpelthen så dårligt, når jeg hører sådan noget. Det er forfærdeligt.

de-to-potter-pa-altan-mod-o.jpg

altanen-mod-oest-080607.jpg

haengepelargonie-080607.jpg

Jeg må igen undre mig over systemet, når en mand, der er så syg, at han vil grave sin egen morfar op af jorden, kan få lov “at gå løs” – jeg begriber det ikke! Og synes det er dødhamrende forkert!

Jeg må fortsætte min runde senere, jeg skal hen med bilen og lige et ærinde….