Træer og blomster

Min cykel er gået lidt i skuddermudder. Fordækket kan ikke holde luften og baghjulet er også i udu, og føles som om, jeg kører over noget hele tiden. Ret så ubehageligt. Så cyklen skal til doktoren. Jeg overvejer om jeg måske skal investere i en ny, nu hvor den er mit hovedtransportmiddel. Den er trods alt 20 år gammel den jeg kører på nu, så det kan vel ikke være for meget egentlig. Nå, vi ser. Ihvertfald gik jeg over til Marianne. For normalte mennesker nok en tur på 20 minutter, men med mig og mine hofter, tog det lidt længere. Jeg havde så også rigtig god tid, for Marianne sms’ede om vi kunne skyde det 15 minutter, for hun var blevet lidt forsinket. Og det kunne vi godt. Det betød jo så bare, at jeg havde ekstra god tid til at kigge mig omkring og dermed igen fik taget “alt for mange” billeder. Jeg vil forklare lidt under fotos, som faktisk “kun” er de vigtigste, der er et par huse, der ikke er kommet med, for ellers bliver jeg aldrig færdig i aften, og jeg skal også i seng 🙁

dronningebusk.jpg
Fantastisk himmel og Dronningebuskene er på deres højeste lige nu

efeu.jpg
Vi taler blomster og blomster, men faktisk er der ikke meget, der er kønnere end efeu

morgan-sportsvogn-i-kryds.jpg
Havde lige forladt den superfede Audi, da den har kom susende ud i krydset – jeg nåede det – En Morgan

geraniumknop.jpg
Jeg prøvede 😉 Men jeg kunne ikke lade være, men her en geranieknop, dem kom jeg nemlig også forbi igen

gammel-postkasse.jpg
Et hus jeg kom forbi, havde den her gamle smukke postkasse – jeg har aldrig set noget lignende

blomster-pa-busk.jpg
Den her busk så både sådan her ud, og som nedenfor – ret bemærkelsesværdigt

knopper-pa-busk01.jpg

gammel-postkasse-close.jpg
Postkassen tæt på

egetrae-krathusvej-hegesvej.jpg
Området med de store træer, her et mega egetræ, dem er der nogen stykker af

egetrae-paa-fortov.jpg
Længere henne bliver fortovet afbrudt af en

egetrae02-bark.jpg
Barken på sådan “en svend”

egetrae01.jpg
Et kig op i himlen gennem kronen på sådan et egetræ – flot ikke?

klippet-med-neglesaks.jpg
Så var jeg næsten henne ved Marianne, da jeg møder dette hus, og kunne kun tænke på Liselottes bemærkning om “Klippet med neglesaks” for det er der ved Gud også her 😉

3 thoughts on “Træer og blomster

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Kære Deborah
    Det er nogle meget skønne sommerbilleder du har taget – man bliver helt glad i låget af dem, tak
    God weekend
    Marianne

Der er lukket for kommentarer.