Ups!

salvie-b-200.jpgShe did it again! Jeg griner af Ella, men jeg er ikke meget bedre selv. Også jeg skal udstyres med skyklapper og førehund og støttepædagog, for ikke at komme hjem med et el. andet blomstrende/duftende whatever.

Da jeg kom ud, stødte jeg på et syn, der kan få mit bilglade hjerte til at slå en ekstra gang, men herom lige om straks. Hvad der ellers kom i kurven, der ikke skulle have været her, var en badesalt, med lavendel! 🙂
salvie-close02.jpg

Idag var det en salvie, der “overfaldt” mig og ville med hjem – *host* :-“!

Iaften skal “Dylan” – min venindes hest gå et showløb på banen, så det skal jeg lige over og se, det er klokken 19. Lidt sent. Jeg ringede til Marianne, for at høre, hvornår det var, og så inviterede hun på kaffe, og så kan vi følges over og se løbet. Så det skal jeg klokken 16, og så skal jeg lige nå og have en lur inden. Jeg har ikke været helt på toppen idag.

2 thoughts on “Ups!

Der er lukket for kommentarer.