Mere død end levende

orange-blomster02.jpg

orange-blomster01.jpg

Så er jeg hjemme igen. Det har jeg nu være siden kl. 18.30. Jeg er altid glad for at komme hjem, men idag var det simpelthen ren og skær lise for min forpinte krop. Det er ikke overdrevet, der er ikke det sted, jeg ikke har ondt og så ganske specielt i mine hofter. Jeg kunne simplethen ikke kravle afsted til sidst, hvorfor jeg også sprang sidste løb over. Jeg skal skrive og fortælle om det imorgen, men nu er jeg simpelthen for træt, forpint, varm og bombet af pillerne også. Det blev en spændende dag, og det eneste forudsigelige var varmen, og den har til gengæld også været streng. Jeg hviler ud og vender lige tilbage med fornyet (forhåbentlig energi) imorgen, omend det kommer til at tage mere end en dag at komme sig over den dag her. Håber I har haft en god dag i det fantastiske vejr. Og så fortæl mig lige, hvad blomsten hedder – jeg ved det godt, men kan ved min død ikke huske det 😉 Den er lidt forkert i rækkefølgen, for det var på vej hjem, jeg mødte den, men skidt nu med det 🙂

2 thoughts on “Mere død end levende

Der er lukket for kommentarer.