Showløb

Mariannes hest “Dylan” skulle som sagt være med i det her showløb. Det er noget, man arrangerer for virksomheder, der vælger at holde firmafesten på banen, og så får hestene nye navne, der relaterer til firmaet. Jeg ved faktisk ikke hvor mange, der skulle være med i det her løb. Men Marianne og jeg lander på parkeringspladsen, og da vi er på vej over vejen, hører vi speakeren i højtaleren. Marianne styrter afsted for at nå og se noget, og vi nåede da lige og se dem spurte ned mod målstregen. Det viser sig at Marianne havde taget fejl af tidspunktet.

Det var 18.30 og ikke kl. 19. Øv, øv, øv!

Nå, men her er hestene fotograferet, da de kom tilbage. Det ser ud til, at det udelukkende var en pigetur igår. Heldigvis får jeg da min lyst styret idag, men det var da lidt ærgerligt. På billedet lige herunder, er det “Dylan” (hos Inge-Mette Dejgaard) forest. På billederne nedenunder er dem jeg ved hvem er “Casanova” (hos Desmond Scarlett) længst til venstre og nummer to derfra er “Loch Clutah” (hos Bent Olsen).

efter-showloebet03-080607.jpg

efter-showloebet02-080607.jpg

efter-showloebet01-080607.jpg

3 thoughts on “Showløb

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hvor blev den af?

  2. Ja Johanna, det var surt, men jeg skal da love for jeg fik min lyst styret idag, og lidt til.

    Lyder godt med RSS-feed, det skal jeg tjekke – imorgen – Lige nu er jeg for træt (:|

  3. Øv, øv hvor ærgeligt, at I ikke nåede at se det 🙁

    Ha´ en rigtig god lørdag. Og den der RSS-Feed du nævnte hos mig forleden… den er nu rettet 🙂

Der er lukket for kommentarer.