Derby Trial Stakes dag

Helle kørte hjem og skiftede, da vi havde ordnet heste. Jeg blev, for jeg var jo som sagt på gåben, og vidste, at jeg ville komme til at gå alt rigeligt resten af dagen. Så at bruge ekstra skridt for at tage hjem imellem aktiviteterne, det var ikke en option. Jeg havde taget lidt spise- og drikkeligt med som jeg satte mig i skyggen og nød. Da jeg havde siddet lidt, fik jeg selskab af en pige, som jeg kender af udseende, og vi har da også redet sammen “i gamle dage”. På den måde, gik tiden hurtigt, og det var tid og bevæge sig op og se om Helle var dukket op igen. Den time, hun havde sagt, hun ville være væk, var for længst væk. Der var nærmere gået to, og klokken var 13, så jeg blev bekymret for, hvor hun blev af. Jeg blev enig om, at jeg ville frekventere toilettet hos Bent, og så ville jeg ringe, hvis ikke hun var der, når jeg kom tilbage. Det var hun heldigvis. Hun børstede lige “Jason” (det kalder vi ham til daglig, men han hedder nu “Classic First”) færdig, og så gik vi op efter farver og saddel.

jason-i-paddock.jpg
Classic First i paddock

Det var Jockey Kim Andersen, der skulle ride ham i første løb, som var Zwicky 2-års maidenserie. Var med inde bagved og kigge. Der er rigtig hyggeligt. Der er et omklædningsrum for kvindelige og et for mandlige jockey’s. Så drønede vi tilbage, og Pia kom også og hjalp med at sadle op.

jockey-blaa-dragt-i-paddock.jpg

Som jeg sagde, blev det en lidt underlig dag. Og den startede med, at Kim slog sit knæ og ikke kunne ride alligevel. Ikke lige, hvad man har brug for. Det var “Classic First”‘s (v/Cajun Cadet-Afrodite) første løbsdag. Altså skulle han sadles om, og have Jacob Johansens på istedet. Det blev også klaret. I padocken var han lidt nervøs og en smule urolig. Men det var ikke så underligt. Den foran “Lois Lane” (v/Academy Award-Lois) teede sig ret så vildt (de måtte 2 til at holde den til sidst), og det taget i betragtning, tog han det fint. “Lois Lane” viste nok de andre, at de bare kunne “pille af”, for hun vandt da løbet 🙂

der-lures-paa-heste.jpg

Så blev det overstået, og aftalen var så, at jeg skulle tage ham efter løbet, for Pia skulle jo ned med “Finish First” (v/Basiluzzo-Nimble Judy). Vi gik sammen op og hun hjalp med at vaske ham og så gik vi tur. Han var sød, og ingen problemer i det. Men jeg var godt nok helt mast bagefter.”Finish” løb var afviklet lige før, og de var på vej op, så jeg hjalp lige Pia med at vaske ham også. Det er alt andet lige, væsentligt nemmere, når man er to. Det endte med en 3. plads til ham, efter voldgiften var sat, p.g.a. trængning fra nr. 9 med lærling Martin Rodriquez på ryggen. Så var det ned og se “Derby Trial Stakes” og de andre løb. Jeg skal lige sige, at har jeg ikke skrevet, hvem der er på foto, er det fordi, farverne i programmet bare ikke stemmer, så der er nogen, jeg ikke kan placere. Det kan være det kommer, men ellers håber jeg, I må nyde stemningen alligevel. Vil du læse mere om dagen, kommer der et glimrende referat i løbet af dagen på galopsport.dk

oploeb-derby-trials-stakes.jpg
Opløbet i Derby Trials Stakes – Aladar, Cassini, Czardino, Airboss – m.fl. Aladar vandt!

hvid-med-blaa-og-roed-strib.jpg

solvi-rusty-og-lene.jpg
Sølvi og Rusty Line med Lene Holmbaeck på ryggen

ved-startvognen01.jpg
Cyrano med Thomas Sandstød, Carnet Apache med Charlotte Sjøgren, Bossa Nova med Patrick Wilson og Eko Coco Beach med Susanne Gustavsson ved startvognen før Amatørløbet – læg mærke til støvet!

ved-startvognen02.jpg
Carnet Apache, Bossa Nova og Red Singer med Lea Olsen

ved-startvognen03.jpg
Cacao med Karen Dahlberg-Hansen, Red Singer, Bossa Nova og Metroline med Susanne Springer

ambullancen-foran-vaegten.jpg
Amatørløbet fik et kedeligt efterspil, da Charlotte Sjøgren faldt af og slog sig – efter løbet. Hun blev kørt på hospitalet til undersøgelse, men som jeg forstod det, var det en let skade

jockeys-ved-vaegten.jpg
Jockeyerne får en sludder inden løbet – og igen har jeg farveproblemer

survivorlad-og-jackstheladd.jpg
Survivor Lad med Martin Rodriguez og Jack’s The Lad med Fernado Diaz