Fugleungen – hvad er det for en?

Mødte jeg på vej hjem fra banen igår og den var godt nok noget ubehjælpelig. Flyve kunne den ikke endnu rigtigt, så jeg var lidt ked af, at efterlade den, men den havde kræfter nok til at forsvinde ind i krattet og hvad skulle jeg også lige gøre. De plejer jo at komme efter det. Men hvad er det så for en…. Den har en rød “kalot” ovenpå hovedet. Jeg undskylder kvaliteten, men det skulle jo gå lidt stærkt inden den forsvandt.

fugleunge.jpg

6 thoughts on “Fugleungen – hvad er det for en?

  1. Hihi ja det har du ret i. Jeg tænkte også først på den store flagspætte, men den har sin røde prik i nakken – ikke på issen? Hmm kan være det er en hemmelig krydsning! 😉 Send evt. billedet ind til dem – kan være at erfaren fuglemand kan løse gåden..

  2. Hej Hanne, jeg tror også det er en spætte, men det kan ikke passe, at det er den lille flagspætte. Det var den for stor til. Der står at den lille flagspætte, er på størrelse med en spurv, og den her var meget større selv som unge, var den som en lille solsort i størrelse, så gad vide, om det så er den store flagspætte:

    http://www.dofbasen.dk/ART/art.php

    Det må det næsten være? Men så skal den skifte fjerdragt til noget mere pynteligt 😉

Der er lukket for kommentarer.