Iste og blæser

iste-og-gaarsdagens-program.jpg

iste-close-up.jpg

Jeg har allieret mig med iste i store mængder idag. Jeg har faktisk drukket hele den kande, jeg lavede igår aftes og satte på køl. Jeg må producere en mere. Det er let. Bryg en te du kan lide og lad den køle af – vandet behøver ikke være kogende for at teen kan trække. Lav den god stærk og smag til med sukker eller sødestof og citronsaft. Hvis det skal være rigtig fornemt putter du selvfølgelig citronskiver i, men det behøver du ikke – og selvfølglige masser af isterninger. Det er en god og billig drik, der lædsker godt i varmen – prøv det 😉 Termometeret mod øst viste 27 grader, og hvad det ville vise mod syd/vest, tør jeg slet ikke gætte på!!:o Blæseren er hentet i kælderen. Den havde jeg ganske glemt, indtil jeg læste om en anden her i blogland, der havde fundet sin 🙂

termometer.jpgSom det ses, fik jeg hørt noget musik mens jeg sorterede fotos og skrev og gårsdagens hændelser. Jeg er lidt knotten, for det program var mig sgu ikke til meget hjælp. Når jeg sidder efterfølgende og skal finde ud af, hvilke heste er hvad, så var det jo meningen, at jockeyens dragt skulle fortælle mig, hvem der var hvad. Det gør det bare ikke, for de farver passer ad hudan til i mange tilfælde, og farven er forkert gengivet. Det kan jo ikke nytte, at jeg sidder og leder efter en sølvfarvet, der så viser sig at være grøn i programmet el. en koboltblå, der er vist som mørkelilla??? Det gør ihvertfald opgaven meget besværlig. Når man er dernede er det ikke noget problem, for der kan man som regel også gå efter nummeret på hesten. Men har jeg fotograferet fra en vinkel, hvor det ikke kan ses, så er jeg på den. Der er mindst 2 fotos fra igår, jeg ganske enkelt ikke kan løbsplacere – irriterende!

Nu vil jeg lige smide de sidste fotos ind, jeg tog igår på vej hjem, og så uploade lidt til Flickr.

1 thought on “Iste og blæser

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hvad er sommer for dig?

Der er lukket for kommentarer.