Mariehønen synes også om den

mariehoenen-pa-hvid-busk.jpg

busk-med-hvide-blomster01.jpg

Det hele startede med Mariehønen. Egentlig er det lidt sjovt, for jeg har nu flere gange oplevet, at blogbekendtskaberne følger mig ud i “det virkelige liv”. Med Mariehønen kom jeg til at tænke på Anita, og at hun har nævnt, at hun elsker Mariehøns – jeg mener det var hende, men det kan også have været en af de andre “madammer” Ella el. Liselotte, men pointen er, at I følger mig IRL også, som forleden hvor jeg også tænkte på Liselotte, og hendes sirlige søster, da jeg så et hus, hvor der var ligesådan. Det er da lidt festligt. Ihvertfald kom hele den her billedserie sig af at jeg spottede den her mariehøne. Da jeg så fik den foreviget – jeg ville godt have taget flere af den, men den besluttede sig til at forsvinde lige efter foto, kom jeg til at kigge på selve busken/planten, og hold fest nogen søde blomster den havde.

Og nu må jeg så have hjælp til, hvad det er for en. Som det ses, er blomsterne ikke voldsomt store – det er nærmere bladene man først lægger mærke til, men kig lige engang, når man kommer tæt på, hvilke skønheder! 🙂

Nu kalder aftensmaden tror jeg, det bliver noget med kylling, men ellers ved jeg det ikke endnu. Har lige et foto mere, jeg vil dele før jeg går og så må det være godt. Mine skuldre er stadig i smadder og at sidde her gør det altså ikke bedre skal jeg hilse og sige 😉 Hav en dejlig aften.

busk-med-hvide-blomster02.jpg

busk-med-hvide-blomster05-c.jpg

busk-med-hvide-blomster03-c.jpg

busk-med-hvide-blomster04-c.jpg

8 thoughts on “Mariehønen synes også om den

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hjælp til Planteidentifikation

  2. Hej Deborah.
    Hvor er det ærgerligt, der ikke er nogen, der kender din plante. Vi har en magen til, og aner heller ikke hvad det er for en. Vi har haft den i flere år, og kan ikke huske hvordan den er havnet i haven. Den er blevet større år for år, i år er den koloenorm. Jeg har prøvet at tage den ind i vaserne, det er den også velegnet til.
    Hav en god aften.

  3. Den er betagende smuk, men aner ikke hvad det er for en??? Vi må have nogen af de professionelle på banen…..

  4. Det var da det, \:d/ jeg kunne huske noget om! Min hukommelse er ikke altid så god, så jeg kom i tvivl, om det var dig;) Det var et super foto, du fik taget der:d

    Der kommer nok nogen forbi, der ved, hvad busken hedder el. hvad det nu er for en 🙂

Der er lukket for kommentarer.