Morgenen på Derby Trials dag

casanova-og-susse.jpg
Casanova og Susse

Der er travlt i staldene på sådan en løbsdag. Ikke at det stresser fuldstændig, for det kommer der ikke noget godt ud af, men selvfølgelig er der lidt “run” på, for alt skal jo være færdigt, sadler og farver hentes, og hestene skal være pæne til de skal løbe. Således var det også til morgen Helle og jeg startede med at vaske heste. Både “Finish First” og “Jason” (Classic First) skulle starte, så de skulle vaskes. Desværre er det ikke en diciplin nogen af dem sætter særlig højt, så det blev hårdt arbejde, og jeg blev næste lige så våd som hestene, men på så varm en dag, gjorde det nu ikke noget. De blev fine, og “operationen” lykkedes. Godt vi er et par stædige kællinger 😉 De kom ud og græsse sammen med “Gameboy” som havde været på banen sammen med Karen (Dahlberg). Her er lidt morgenstemninger. Ikke så mange, for det er ikke til både at passe heste og fotografere samtidig, som det forstås.

en-stille-trav01.jpg
Der traves en stille morgentur

en-stille-trav02.jpg
Med makker

skoenhed-paa-fold02.jpg
Den her skønhed mødte jeg på folden – men hvem det er, ved jeg ikke

skoenhed-paa-fold01.jpg