Romantik i varmen

Jeg ved ikke, hvordan andre har det, men jeg bliver i høj grad romantisk i varmen:) Nu er det jo så uheldigt, at jeg ikke har nogen, det kan gå ud over. Hm!:( Så nu går det så ud over jer lidt!

Men jeg læste lige, at de her gutter, planlægger en afskedsturné, som har været “in the making” temmelig længe nu. Om det bliver til noget, får vi se, men jeg holder jo meget af deres musik, så jeg fandt lige et nummer, der er et af deres største hits, og ihvertfald romantisk så det pisker – nyd dem og sangen 😉 Teksten til sangen er her.

4 thoughts on “Romantik i varmen

  1. Marianne – jeg vil sige, jeg vil også hellere have temperaturen derned, som nævnt før 🙂 Og Barry White og Tom Jones, er jeg helt med på! Prøv at se seneste- hvad siger du så? #:-s ^:)^

  2. Jeg er med i koret af romantikker, men i varmen syntes jeg det er svært. Håret klister (jeg er født med et kæmpe garn af et hår). Man drypper af sved og man bliver lidt halvdoven. Diæten ryger sig en tur – fordi man får lyst til en stor vaffelis…. Men 20 grader så er jeg med i koret af romantikker. Og især hvis man spiller Barry White…… eller Tom Jones, sorry girls, men de kan altså synge trusserne af enhver kvinde…..:x

Der er lukket for kommentarer.