Hvor kan jeg gemme mig

engelsk-pelargonie-110607.jpg

engelsk-pelargonieknop.jpg

Dagen idag er blevet tilbragt indenfor, på nær for små ture ud på altanen mod øst lige og trække lidt luft engang imellem. Alle døre og vinduer står åben, og alligevel er her kun lige akkurat tåleligt. Blæseren kører som igår fuld fart, og jeg brygger uanede mængder iste.

Stakkels lille “Garbo” er totalt “splattermis” og leder desperat efter det koldeste sted. Her er det på sofabordet, hvor hun ellers ikke må være. Hele dagen har det været under skrivebordet, under sengen o.s.v. Hun gemmer sig simpelthen, hvad hun heller ikke plejer. Jeg har ledt efter hende, og har ikke kunnet finde hende, men så svarer hun da Gudskelov, når jeg kalder.

splattermis.jpg

Til gengæld har jeg hygget mig med Flickr og alle de spændende ting, men mest har jeg nu uploadet fotos i stor stil. Afhængig af, hvordan det hele ser ud imorgen, tager jeg nok i stalden imorgen. Vi ser. Den engelske pelargonie lever i fin stil som det ses, så den forevigede jeg lige igen igår.

2 thoughts on “Hvor kan jeg gemme mig

  1. Ja det er synd for hende. Hun brokker sig gevaldigt, men jeg kan jo ikke rigtig gøre noget. Nu vil jeg gå ind og give hende natmad og gå i seng |-)

    Du skal prøve kartoffelsalaten, men uden hvidløg er det bestemt ikke det samme 🙁

    Pelargonien er jeg glad for – jeg plejer at slå dem ihjel :-” – kun de engelske, men alligevel 🙂

  2. Stakkels Garbo, der har det så varmt. Godt hun kan finde skygge og kølighed på sofabordet 😉
    Den engelske perlargonie er flot. Jeg var lige ude at kigge, jeg har en magen til, synes nok jeg kunne genkende den.
    Jeg er lige blevet opmærksom på dine opskrifter, nu har jeg gemt den på kartoffelsalat, den skal prøves, men uden hvidløg som min familie ikke kan fordrage.

Der er lukket for kommentarer.