Jeg troede ellers

At jeg ikke gad gå til koncert mere!! Jeg “æder den igen”. Der var en udsendelse på Charlie igår aftes “Il Divo – Encore”!

Den kommer igen iaften 00.25, hvis du selv vil nyde

Jeg har set den før. Så skulle jeg jo lige finde klip på Youtube, og hold op – jeg har næsten ikke kunne løsrive mig igen. Har lige fundet ud af, at jeg skulle have været i lørdags!!!🙁 – anede ikke, at de skulle komme el. noget som helst. Æv da også!

Nå, så må jeg “nøjes” med at lytte her og købe CD’er og DVD’er og det lover jeg, det gør jeg, for de er da bare HELT vildt fantastiske. Der skal meget til at gøre mig mundlam, men de her 4 formår at slå benene væk under mig i en grad, så jeg bliver det 😉 Giv mig fire flotte fyre – det i sig selv er SKØNT, men når de så kan synge sådan her – så må jeg bøje mig i støvet – hermed gjort – se selv hvorfor:

6 thoughts on “Jeg troede ellers

 1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Så skete det dælme igen!

 2. Jeg vil bare lige fortælle, at Sarah Brightmann kommer med en ny CD, som udkommer i Europa til marts. Den er lige udkommet i USA,Canada og Mexico, og så må vi andre bare vente, og ellers kan man købe den på hendes hjemmeside. Hun synger duet med bl.a. Paul Stanley fra rockgruppen KISS.

 3. Tak Hanne for dit dejlige indlæg.

  Der må musik til helt sikkert. Som du kan se under min musikkategori, så er jeg også glad for musik, og Sarah Brightman kender jeg, ligesom jeg har hørt hittet med Dido. Og selvfølgelig også Beyoncé. Black Eyed Peas og The Corrs kender jeg ikke så meget til, men der er der da tid endnu.

 4. “Il Divo” elsker jeg også !:-” – Vi elsker at køre rundt i USA, og på de lange strækninger vi foretager os, skal der helst noget godt musik til. Vores favoritter, vi kan tåle at høre igen og igen og igen……. er bl. a. “Il Divo”. 8->

  Ellers er det bl.a. “Sarah Brightman” http://www.sarah-brightman.com (synger guddommeligt! @-) ), jeg tror, vi har alle hendes cd’ere.
  “Dido”, http://www.didomusic.com , vender vi også tilbage til, gang på gang. ;;)

  Ikke at forglemme “The Corrs” http://www.thecorrswebsite.com 😡 Glad popmusik!

  Og så hører vi selvfølgelig hvad der p.t. er hot. b-)
  På vores ture, har vi i sin tid “opdaget” Beyoncé http://www.beyonceonline.com
  og “Black Eyed Peas” http://www.blackeyedpeas.com, lang tid før de kom til Danmark.
  Jo, musik SKAL der til! :d

 5. 😉 Ja jeg skal lige love for, at var jeg ikke i forvejen ved at “gå til” af varme, så havde jeg fået en hedetur af de større igår :d Jeg er “solgt” helt sikkert! Der er da bare det hele – hold da op! Dejligt, at høre fra flere, der også synes om dem. Sjovt nok skrev jeg til en veninde som var blevet inviteret ind og se dem i fredags – jeg er misundelig 🙁

 6. Kære Deborah
  Il divo har været mine favoritte i mere end et år – ikke nok med at de synger gudedommeligt så ser de også guddommelig ud……… puha – der kan vi tale om at svede….
  Jeg høre dem hele året på alle tider af døgnet. Nået musik høre jeg mere om sommeren – andet om vinteren og sådan er det også i løbet af dagen, men il Divo – det er hele tiden. Du vil ikke fortryde at købe deres musik – det er himmelsk, fantastik en åbenbaring:x

Der er lukket for kommentarer.