Menneske igen – sådan da

dahlia-100607.jpg

Ovenpå lørdagens strabadser på banen/i stalden, er jeg ved at blive mig selv igen. Jeg føler mig ikke længere som om, jeg er blevet kørt over af et godstog el. noget i den stil 😀 – klart en fordel, og nu kan jeg da gå nogenlunde igen. Ja det lyder som en parodi, og det kan det også godt ligne, men sådan er det, når man gør mere end man skal og har skavanker. Hvis ikke jeg presser mig selv nogengange kan jeg jo heller ikke blive bedre, men jeg betaler altså prisen for det bagefter. Dødtræt er jeg, så jeg tager det stadig med ro. Imorgen tager jeg måske en tur i stalden, hviler onsdag, og torsdag skal far og jeg det triste ærinde at skulle til bisættelse. Vedkommende er en fasters tidligere mand, som var meget, meget syg. Så på den led var det godt, at han fik fred.

Jeg nyder blomsterne på altanen og bærer liter efter liter af vand derud. Jeg skal igang igen, dennegang er det indeplanternes tur, og det tager også sin tid at få dem “fodret”. Så tager vi altanerne iaften. Som det ses, er dahliaen stadig vidunderlig.

Nyd din dag, hvad end du skal – og husk masser at drikke og skygge også! 😉

3 thoughts on “Menneske igen – sådan da

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Inden Tivoli

 2. Kaja, nej det gør jeg ikke, men jeg har af mange årsager “ligget” i lang tid, og derfor skal kroppen jo altså igang igen og trænes så meget op det er muligt. Nej det bliver aldrig godt, men forhåbentlig en anelse bedre..

  Jo, det med at blive overbelastet på de gode dag kender jeg godt, men jeg plejer at passe på. I lørdags startede jeg ud med en dårlig og pressede mig selv alligevel – skulle jeg ikke have gjort[-x

 3. Lider du af en sygdom, som du kan komme af med ved at presse dig selv?
  Er det ikke mere sådan, at du bliver overbelastet på dine gode dage. Sådan synes jeg tit det går mig.
  Der skal slæbes meget vand til planterne i disse dage. På onsdag skulle vi få lidt vand foroven fra, men det hjælper måske ikke på din altan.
  Din georgine er flot. Det er skønt at have noget smukt at kigge på.

Der er lukket for kommentarer.