Endnu en VARM dag

rosenknop-120607.jpg

lyseroed-rose-120607.jpg

Jeg skulle i stalden til morgen. Det gjorde jeg – på gåben. Cyklen er stadig “i udu” og jeg har overvejelser, om at lade den “afgå en stille død”, for den er 20 år gammel, så mon ikke, jeg kunne tilkomme en ny. Jeg tror det næsten. Rosen mødte jeg på vejen.

Da jeg kom i stalden var det tid til at smide 2 krikker på fold. Et nyt påfund er at de skal helt ned i den anden ende, så der travede vi så ned. Senere kom Karen tilbage med “Gameboy” og han blev vasket og så gik han og jeg tur i ihvertfald en time. Undervejs ville jeg undgå, at han trådte i et hul, med det resultat, at han så netop snubler, og træder mig bag i foden, så min sko ryger af, og jeg sætter mig på jorden. Jeg må have set tåbelig ud. Men han har altså også fået jokket mig over foden. Heldigvis stod Helle og et par andre lige ved siden af, og kunne tage ham, så jeg lige kunne tjekke om jeg var ok og få skoen på igen. Lige først kunne jeg ikke mærke noget, men senere har jeg godt kunne mærke min fod, og kan stadig. Men det er ikke så underligt, det er jo en ca. 400 kilos ting med jern på fødderne. Godt det ikke gik værre, og han tog det hele med ophøjet ro, og gloede på mig, som om han ville sige:

Hvad sidder du der for? 🙂

Nå, så skulle vi skynde os ned og hente de to andre “bavianer” for dyrlægen skulle komme og stikke dem (vitaminer) og det gjorde vi så. De ikke så meget som blinkede, så det var let, og så var det hjemover. Helle var sød og smide mig hjem og har tilbudt at hente mig imorgen tidlig. Så det er super.

Se nu fik jeg lyst til at prøve de runde hjørner, og det ser da pænt ud 😉

6 thoughts on “Endnu en VARM dag

 1. Min far har lidt af de samme lungeproblemer som dig ( hans er rygning!) og når han så vil have lidt “modstand” vælger han bare de udfordrende bakker, hvor han skal “hjælpe” lidt til! ;))

  Han ELSKER den cykel! 😡

  Jeg så i “Bilka-avisen” , http://www.minreklame.dk nogle S.C.O. el-cykler ell. hybrid cykler, som de også kaldes. :d

 2. Nu har jeg lige været inde og lure på siden. Det ser slet ikke tosset ud, det var faktisk en reel mulighed. Også fordi, jeg har astmaen og lungeproblemer, så det kunne være fint med lidt hjælp :)>-, når jeg selv “løber lidt tør for luft”! Tak for tippet 🙂

 3. Dine runde hjørner er fine.

  Min lillesøster og min far har lige anskaffet sig en el-cykel (Min far fik sin af min mor til sin 75-års-dag.). Og det er en vild stor succes, for dem!

  Jeg tør næsten ikke komme med link’et, men jeg prøver :

  http://www.hongdu.dk

  Min søster valgte den lyserøde flower-power-model. \:d/

 4. Tak begge to – jeg skal nok være opmærksom på fussen, det lover jeg – og godt I synes om fotos 🙂

  Ja jeg fik pludselig lyst til de runde hjørner. Og da jeg jo kan gøre, som jeg lyster, så bliver det sådan. Jeg skal altid vænne mig til tanken om noget nyt – I know – I’m hopeless :d

 5. Puha, er da virkelig glad for at det ikke gik værre.
  Har du ondt i morgen, så husk at tage det roligt. Også selvom det ikke gik værre, for du kan jo godt have fået forvredet noget.
  Billederne er som altid virkelig flotte.
  Jo tror det er på tide at cyklen for en velfortjent pensionering, og at du får en ny. Som kan tjene dig optimalt

 6. Ih hvor uheldigt. Det kunne være gået gruelig galt, med en hest på overlæderet. Håber du får en god nats søvn uden alt for mange smerter.
  Ja da de runde hjørner er fine.
  Rosen har en smuk farve.
  Har du besluttet dig for en ny cykel så.

Der er lukket for kommentarer.