Trafiktumult og fodbold

trafikkaos.jpg

boersen.jpg

over-broen-med-bibliotek-i.jpg

nordea-langs-vandet.jpg

nyt-moeder-gammelt-chr.jpg

spiret-pa-chrh-kirke.jpg

Ringede til far, for at høre, hvordan det stod til. Jamen han skulle da ud og se nevøerne spille fodbold – om jeg ville med. Jooh, det ville jeg da sådan set godt. Jeg har slet ikke set nevøerne
spille fodbold endnu. Det er deres et og alt, så man må jo prøve at følge lidt med. Jeg indrømme, at jeg selvom jeg anstrenger mig, så kan jeg altså ikke finde det ophidsende i fodbold. Ikke engang når det er nevøerne der drøner rundt med en ildhu de fleste ville misunde dem. Og slet ikke i sådan en hede. Heldigvis var vinden begyndt at gøre sig bemærket, da vi kom derud, så det var til at udholde, men – nej, som en veninde sagde, da jeg i min “vånde” skrev det til hende:

Giv dem en bold hver, så er vi ovre det 😀

Inden vi nåede så langt, skulle vi igennem København, og ud til Kløvermarken (det er min nevø med nr. 7 på ryggen i indslaget), hvor de spiller. Ovenfor lidt stemning fra København, taget ud af bilvinduet. Trafikken var forfærdelig. Det tog os en time fra fra Charlottenlund og derud. Til illustration, tager det normalt 20 minutter til lufthavnen 🙁 Det siger også noget om tempoet, at jeg kunne nå at tage disse realtivt vellykkede fotos i farten.

Det første foto, er trafikken med rådhustårnet i baggrunden, Børsen, over broen med henholdsvis det nye bibliotek og Nordea, dernæst nyt møder gammelt med Nordeas hovedbyning og de smukke gamle bygninger bagved, og så spiret på Christianskirken.
Jeg må indrømme, jeg skreg af grin over den bemærkning. Nevøerne er skønne, intet om det, og meget vil jeg udholde for dem. Men det bliver ikke mig, der står der hver weekend og hepper på dem. Men selvfølgelig glæder det mig, når de vinder. Som idag, hvor største nevøs hold gjorde netop det. Her er lidt fodboldstemning.

fodbolddrenge.jpg

fodboldpuslinger.jpg

7 thoughts on “Trafiktumult og fodbold

 1. Hej Deborah.
  Jeg bor i Rødbyhavn, så vi har ikke så langt til Nakskov. Efter kommunesammenlægningen ligger nogle af afdelingerne i Nakskov, det skal vi lige vænne os til, førhen kunne vi nøjes med at køre til Rødby.
  Hav det godt.

 2. Hej Kaja

  Ja man skal vænne sig til det. Er noget ganske andet end trafikken på Lolland. Hvor fra Lolland kommer du? Jeg boede jo i Nakskov indtil sidste år.

  Ja tusind tak foden har det fint 🙂

 3. Hej Deborah tak for billederne af København og fodbolddrengene.
  Trafikken er somme tider ulidelig i Staden, især når man som mig kommer fra Lolland.
  Vi følger vores to børnebørns kampe tæt. Morfaderen er helt oppe at køre under kampene. Det har du vel ikke svært ved at forestille dig, nu du har overværet en kamp?
  Går det godt med foden?

 4. Tak Catarina – jeg synes også billederne blev okay i forhold til, at de er taget “i farten”. Jamen man gør jo meget for sine børn, og min søster og svoger ville da nok heller ikke gå op i fodbold, hvis ikke det var for drengene.

 5. Det er nogle dejlige billeder af din kørertur og de små fodbolddrenge er da søde. Jeg er helle ikke vild med fodbold, men når min søns hold spiller kamp, så er jeg der sammen med andre forældre og så hygger vi og får os en kaffetår.

 6. Tak Marianne for tip, det skal vi huske! 🙂 Jeg siger dig igår var rædselsfuldt – og så i den varme uden aircondition #:-s

 7. At tænke sig Deborah – den tur kører jeg hver dag, når jeg henter min søn fra skolen. Jeg er så træt af at sidde i bilkø – også selv om jeg kender smutvejen.
  Et godt tip. Skal man fra Amager om eftermiddagen ud til Charlottenlund så er det hurtigst over Christianshavn (Knippelsbro). Skal man den omvendte tur fra Charlottenlund til Amager – Så er det hurtigst over Rådhuspladsen – Langebro. Nu har jeg kørt ruten i snart 3 år, og over langebro turen spare jeg 20 min.
  Det er da nogle søde fodboldsdrenge.

Der er lukket for kommentarer.