Alt om haven

alt-om-haven.jpg

Hvis du er interesseret i have og planter, er der ingen vej udenom. Så skal du abonnere på el. købe “Alt om haven”. Selv har jeg ingen have længere, men længe før jeg fik en, abbonerede jeg på magasinet, der er en sand nydelse og fryd for øjet og ikke mindst fyldt med god information. Selv nu, hvor jeg ingen have har, har jeg gemt nogen, til nydelse, og med emner i, der kan bruges på altanen. Resten gav jeg til en ældre veninde med have – altså skynd dig ud og køb 😉

0

3 thoughts on “Alt om haven

  1. Jeg glemte at sige, at man selvfølgelig også kan låne på biblioteket for at se, om det er noget. Og iøvrigt bare gamle numre, som jo kan være lige så gode som nye 🙂

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.