Brev fra Banedanmark – “støj”

brev-fra-banedanmark.jpg

banearbejdere-paa-spor.jpg

Der kom et fint brev fra Banedanmark, som “tegner og fortæller” om alt det her sporarbejde m.m, der skal være i forbindelse med renovering og lægning af nye skinner på Kystbanen, som i den forbindelse også har været ramt af driftsforstyrrelser. I brevet står godt nok, at der som følge af arbejdet, vil være støjgener. Jeg håbede jo, vi slap nådigt, men ak og ve. Idag har vi mærket den fulde styrke af “støjen”. Det er ikke støj – det er infalsk larm, og en maskine der kører konstant, og som larmer rigtig meget. Nogengange afleverer eller taber den noget megatungt i noget, der lyder som en container og så skal jeg love, at man hopper i sofaen.

Jeg gad vide, hvor længe de bliver ved iaften. Og godt det nærmest ikke er vejr til altanen for man kan da ikke være derude, og dørerne er blevet lukket her – for at holde støjen ude. Godt det kun er til den 1. juli – men med vanlig “effektivitet” bliver det jo nok forsinket…

banearbejdere-paa-spor02.jpg

1 thought on “Brev fra Banedanmark – “støj”

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Altanrundfart

Der er lukket for kommentarer.