Vi er trætte

garbo-traet.jpg

garbo-poter.jpg

Se det er prisen for at gå tidligt i seng 😉 at vågne kl. 5.30 tror jeg den var, hvis ikke det var før. Jeg er helt smadret. Som det ses, er også “Garbo” træt – værende en kat, er det også nærmest kronisk 🙂 Potefoto fordi jeg elsker kattepoter og så skulle det lige prøves.

Træthed til trods, og at jeg havde været tidligt oppe, var jeg i stalden til morgen. Helle hentede mig, og vi hyggede med de firbenede idag, ganske som vanligt – og ingen ulykker! 😀

Da jeg kom hjem fik jeg lidt og spise og tog et bad og gik ud som et lys i den store stol. Og som sagt træt er jeg stadig. Pigerne i stalden talte om, at de også var smadrede, og vi filosoferede over, om det evt. er en reaktion på varmen… Ihvertfald hav en god aften!

2 thoughts on “Vi er trætte

  1. Ja Kaja “Garbo” er dejlig! Jeg har læst et sted at katte sover 22 timer i døgnet, og det passer vist meget godt. Jeg kan ikke huske den tilsvarende statestik for hunde 🙂

Der er lukket for kommentarer.