Et mindre mirakel

hvid-petunie.jpg

Er det faktum, at jeg overhovedet har sovet i nat. De larmer herude, så Guderne sig må forbarme. Og ikke noget med at holde pauser – nææh nej de arbejdede skam hele natten også!!! Jeg stod op her lidt over 6.00 for da nåede jeg at blive så vågen, at jeg var klar over, at jeg ikke faldt i søvn igen. Nu skal jeg godt nok vågne. Jeg er helt “død i sværen”. Gik tidligt i seng, men lige nu, kan det altså ikke mærkes. Et bad og noget kaffe – mon ikke det hjælper?

Far kommer først og henter mig klokken 10, så der er god tid endnu. Også til at finde ud af, hvad jeg skal iføre mig, for vejret er vådt her til morgen – i modsætning til hvordan det var, da jeg planlagde….hm!

3 thoughts on “Et mindre mirakel

  1. Kaja – det har faktisk været en fin dag selvom jeg har været til bisættelse. Rart at se de forskellige omend det var triste omstændigheder. Det grå vejr blev i Roskilde og her iøvrigt til det fineste solskin.

    Ella – jeg har ørerpropper og har tænkt på at tage dem i brug i nat 🙂

  2. Det bliver godt når Banedanmark er færdig med at larme. På den anden side er det godt, der bliver gjort noget. Skinnerne er ikke for gode, men det er måske ikke dem, der bliver renoveret.
    Her er det overskyet men tørt. Vi kunne godt bruge lidt nedbør.
    Du må have en god dag på trods af alt.

Der er lukket for kommentarer.