An Invisible Touch

invisible-touch-tour-1987.jpg

Det lader til, at det er, hvad de gode herrer fra Genesis efterlader sig, efter gårsdagens koncert. Helt ærlig, så kan jeg heller ingen grund se til at genoplive den historie, og slet ikke, når man ikke kan gøre det ordenligt, og det lyder som om, at det langtfra har været tilfældet. Godt nok var jeg der ikke selv, men der skal ikke meget til at forestille sig scenariet. Man kan også blive ved for længe, og det er der en kedelig trend til.

Jeg havde ikke lige tænkt over det, men det har jo så lige passeret datoen for, at jeg var inde og se dem for 20 år siden. Men 20 år i den sammehæng er også meget. Indrømmet, jeg kan ikke huske mange detaljer, men husker da koncerten dengang som god. Godt man har været inde og se dem, mens de stadig gad og var gode! Nummeret her er “Mama”, som jeg elsker, men du kan også høre “Invisible Touch” her.

1 thought on “An Invisible Touch

  1. Ak, ja… Der er mange af de gamle bands som har fundet sammen igen, og nogen med mere held end andre.

    Personligt ville jeg godt have været til Genesis “genforenings” koncerten, men et eller andet sted må jeg jo sætte grænsen. (Jeg kommer nok op i nærheden af at have overværet 80 koncerter når dette år engang er gået, og der imellem er b.a. nogle lidt mere vellykkede “genforeninger”… Bl.a. skal jeg se “One Two”, “Blondie”, “Steely Dan” og et par stykker mere…)

Der er lukket for kommentarer.