Creme de Cassis

bonderoseknop.jpg

Creme de Cassis er som det er de fleste (?) bekendt en solbærlikør, som bruges bl.a. til at lave den dejlig drink Kirr Royale med.

Den kom pludselig ind i samtale igår på en ret morsom måde – jeg griner faktisk endnu. Min kusine har nogen venner, der skulle male deres nye lejlighed. De ville havde cremefarvede vægge. Altså suser de i farvehandlen og griber en dåse, hvor der (regner vi med), står “Creme de Cassis”, for de fik pludselig pink vægge!!! 😀 – og så var det jeg kom på “Creme de Cassis” og sagde til min kusine, om ikke det kunne være det, der havde stået på dåsen. Og det kom vi så frem til, at det måtte det have været. Det grinede vi noget af. Blomsten har den farve, jeg vil tro, deres vægge har fået, og var iøvrigt i min kusines fars have (det var ham, vi bisatte igår).

2 thoughts on “Creme de Cassis

  1. Ups da også. Der er immer væk en del forskel på creme og creme de cassis. Håber de kan leve med det eller laver det om. Tror jeg ville vælge det sidste. Men sjov historie… farveforvirring :-“

Der er lukket for kommentarer.